Δωδέκατη στροφή με ελλείψεις

Εν μέσω των τελευταίων γεγονότων όσο αφορά το οικονομικό κομμάτι, η ομάδα προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Άρη και προσπαθεί να μείνει στα πλαίσια του εφικτού, ανεπηρέαστη.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου, οι ποδοσφαιριστές είναι απλήρωτοι για ένα δίμηνο ενώ γίνονται προσπάθειες όπως διευθετηθεί, ως πρώτο στάδιο, μέρος των οφειλομένων τους. Έτσι πέραν του σκοπέλου των ποδοσφαιριστών που θα απουσιάζουν είτε ως τραυματίες είτε με κίτρινες κάρτες, η τεχνική ηγεσία θα πρέπει να πείσει τους ποδοσφαιριστές να είναι συγκεντρωμένοι 100% στο παιχνίδι.

Η αρχική ενδεκάδα και αυτή την αγωνιστική θα είναι διαφοροποιημένη. Εκτός αποστολής έμειναν οι Βαλβέρδ, Παβίσεβιτς, Μαραγκός και Αλέξα. Αμφίβολοι παραμένoυν οι Αβραάμ και Κολαούτι.

Κάτω από τα δοκάρια θα δούμε το Βέγκα. Δεξιά της άμυνας ο Δημητρίου και στο αριστερό άκρο ο Άντιτς. Στο κέντρο θα είναι οι Ζόρζε και ο Γκάλαμαζ εκτός και αν ο Ζ.Κ εκπλήξει με τον Οικονόμου, πράγμα που δεν συγκεντρώνει παρά μόνο ελάχιστες πιθανότητες.

Στον χώρο του κέντρου θα λείπει για πρώτη φορά φέτος ο Νταν Αλέξα. Ο αντικαταστάτης του θα επηρεάσει και το τελικό πλάνο του Ζ.Κ αφού αν προτιμηθεί ο Οχαγιόν τότε θα πάει στην κορυφή της επίθεσης ο Γκαρσία, ενώ αν τελικά αφήσει τον Ισραηλινό στον πάγκο, τότε θα αγωνιστούμε με τον Οκκά στην κορυφή. Το σενάριο που φαντάζει πιο λογικό είναι να δούμε στον χώρο του κέντρου ως παρτενέρ του Μάκου, τους Οχαγιόν και Γκρικαλασβίλι.

calvo savo vsSalamina

Στην επιθετική γραμμή και εν τη απουσία του Κολαούτι, θα αγωνιστούν στα δεξιά ο Κάλβο, αριστερά ο Φοφανά και στην κορυφή ο Γκαρσία.

Στον πάγκο αν και υπάρχουν πολλές απουσίες, υπάρχουν οι επιλογές οι οποίες είναι ικανές να βοηθήσουν αν παραστεί ανάγκη μιας και εκεί θα κάθονται οι Θεοδώρου, Μπεν Σιουσάν, Οικονόμου, Μακρής και Οκκάς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ