Ο πραγματικός κίνδυνος, ο δρόμος σωτηρίας και το επικοινωνιακό παιχνίδι

Η Ανόρθωσις, θα πρέπει να έχουμε καταλάβει μέχρι τώρα, ότι δεν κινδυνεύει άμεσα από τα χρέη. Η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι άλλωστε προσωπικά δάνεια ή εγγυημένα από παράγοντες και στην χειρότερη περίπτωση, θα τα πληρώσουν αυτοί. Ο λόγος που τα προβάλλουμε, είναι για να δείξουμε τα εγκλήματα που έχουν γίνει και να μην επαναληφθούν. Ούτε καν από τις αγωγές κινδυνεύουμε άμεσα. Ας μας πάρουν στα δικαστήρια και μέχρι να εκδικαστούν οι υποθέσεις… έχει ο Θεός. Ο άμεσος κίνδυνος είναι τα κριτήρια, ο οικονομικός έλεγχος.

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ

Εάν δεν έχει η ομάδα τους παίχτες πληρωμένους, εάν δεν είναι εντάξει με τα ραβασάκια που έρχονται από τη ΦΙΦΑ, τότε κινδυνεύει με λουκέτο. Εκεί είναι ο σοβαρός κίνδυνος. Αυτή την στιγμή, για τις αποφάσεις της ΦΙΦΑ έχει βρεθεί ο τρόπος να χρονοτριβήσουμε ζητώντας τα δικαιολογητικά των αποφάσεων και ασκώντας εφέσεις εκεί που πιστεύουμε ότι υπάρχει κάποια ελπίδα. Μένει το μισθολόγιο.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Το καλοκαίρι έγιναν εγκληματικά λάθη στο συγκεκριμένο τομέα, τα οποία δεν υπάρχει λόγος να επαναλάβουμε. Τώρα, εκείνο που πρέπει να γίνει, είναι να ξεφορτωθούμε συμβόλαια. Είτε ποδοσφαιριστές που δεν προσφέρουν και παίρνουν παχουλούς μισθούς, είτε ακόμα και παίχτες με προσφορά. Θα γίνουμε μια μικρομεσαία ομάδα; Παρά να γίνουμε μια κλειστή μεγάλη ομάδα;

Τι γίνεται απ’εκεί και πέρα; Μπαίνουν στην ομάδα οι νεαροί: Ο Κωνσταντίνου, ο Θεοδώρου, ο Οικονόμου, ο Αντρέου, ο Λοϊζίδης, ο Μακρής ακόμα κι ο Λαΐφης που είναι δανεικός, ίσως και κάποιους τους οποίους ξεχάσαμε. Ότι και όσο μπορούν. Να τελειώσει αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα και βλέπουμε.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι και ο κύριος Πουλαΐδης κάπου εκεί προσανατολίζεται. Να ρίξει το μισθολόγιο, να πέσει ο προϋπολογισμός, να μειωθεί το έλλειμμα και να επενδύσει στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό. Άλλος δρόμος… δεν βλέπουμε να υπάρχει.

ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ίσως και το επικοινωνιακό παιχνίδι σοκ και δέους των τελευταίων ημερών με την επιστολή για τους απλήρωτους παίχτες που ήταν αναμενόμενο να διαρρεύσει, τα καπέλα στα εισιτήρια, τη συνέντευξη με καρφιά για τους παλιούς προέδρους και τις άλλες διαρροές για οικονομικές ατασθαλίες να μην είναι τυχαίο. Δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ