Κρίσιμη έξοδος στην Πάφο για τους άνδρες

Στην Πάφο ταξιδεύει απόψε η πετοσφαιρική μας ομάδα των ανδρών, θέλοντας να πάρει το πρώτο της διπλό για τη φετινή περίοδο. Αντίπαλος, η τοπική ομάδα του Παφιακού, για τον οποίο η κρισιμότητα του ματς είναι όση και για την Ανόρθωση.

Συγκεκριμένα, η Μεγάλη Κυρία βρίσκεται αυτή την στιγμή στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, την ώρα που ο Παφιακός είναι μόλις ένα βαθμό πιο πίσω, στους 9. Η ομάδα που θα κερδίσει το παιχνίδι ανοίγει την ψαλίδα και προσκολλάται στην πρώτη τετράδα παρέα με Ομόνοια, Αναγέννηση και Νέα Σαλαμίνα, ενώ ο χαμένος θα μείνει πιο κοντά στον πυθμένα όπου βρίσκονται η Ολυμπιάς και οι βυθισμένοι ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚαραβά.

Η Ανόρθωση προέρχεται από σπουδαία εντός έδρας επιτυχία επί της μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Αναγέννησης Δερύνειας, την οποία γκρέμισε από την πρώτη θέση. Η ομάδα μας ανεβάζει στροφές από παιχνίδι σε παιχνίδι, με τους ξένους πετοσφαιριστές να ενσωματώνονται κι αυτοί στο σύνολο και να δίνουν το κάτι παραπάνω που ζητά απ’ αυτούς ο Μάριος Κοντός.

Ζητούμενο πλέον για την Ανόρθωση είναι να σταθεροποιήσει την απόδοσή της, αφού έδειξε ότι μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο αλλά και να… χάσει απ’ τον οποιονδήποτε.

Με καθαρή νίκη μας, θα εκμεταλλευτούμε και τις συγκυρίες από τα υπόλοιπα παιχνίδια της 7ης και τελευταίας για τον πρώτο γύρο αγωνιστικής, με το ντέρμπι Αναγέννησης – Σαλαμίνας να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Θα καταφέρει η Αναγέννηση να επανέλθει στις επιτυχίες ή θα την «πιάσει» η Σαλαμίνα; Στον πυθμένα έχουμε ντέρμπι ουραγών ανάμεσα σε ΑΕΚαραβά και Ολυμπιάς Φρενάρους, ενώ η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το τοπικό ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00, ενώ θα υπάρχει live-score από την ιστοσελίδα του τμήματος πετόσφαιρας.

Η βαθμολογία μέχρι και την 6η αγωνιστική:

[table id=6 /]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ