Θέματα για εξέταση/διερεύνηση από τη Γενική Συνέλευση

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Εκτός από την εξασφάλιση του μεγάλου αυτού περιουσιακού στοιχείου της Ανόρθωσης, το άλλο που οφείλει η Γενική Συνέλευση να πράξει… χθες, είναι η απόδοση ευθυνών σε όσους συνέτειναν να έρθει το Σωματείο στην απελπιστική θέση του σήμερα και η απαίτηση από τους «γνωστούς» αυτούς κυρίους να αποζημιώσουν την Ανόρθωση και μετά να πάνε στο… καλό και να ΜΗΝ μας γράφουν.

Με όποιο μιλήσω – και εννοώ ανθρώπους με διασυνδέσεις και προσβάσεις – επιμένει για αισχροκέρδεια στην πλάτη της Ανόρθωσης. Ο ίδιος ο κ. Πουλλαΐδης σχολίασε τα όσα ακούγονταν περί στοιχηματισμού. Φυσικά, ξέρω, δεν μπορεί να αποδειχθεί. Όμως ξέρετε το περί φωτιάς και καπνού; Λέγονται τρομερά για τη συμπεριφορά απέναντι σε Λέβι, Κιγκλάντζε και Πάμπο Χριστοδούλου, μεταξύ άλλων. Και για το ότι οι αποφάσεις παίρνονταν αποκλειστικά και μόνο από τον κ. Κάκο, παρουσιάζοντας συχνά τετελεσμένα στο ΔΣ, απλά προς υπογραφή.

Τα ανεξήγητα τα περσινά; Το θέμα Γκέφλε, η παραχώρηση Ίλιτς, το θέμα Πάμπου. Οι απειλές σε Κούσιο και άλλους; Σχετικά με Πάμπο μας είπαν ιστορίες γι’ αγρίους τις οποίες ο Πάμπος άμεσα και εντονότατα διέψευσε, χωρίς καμιά ανταπάντηση από την Ανόρθωση.

Τι παίζεται; Ποιοί έχουν συμφέροντα; Γιατί είναι ακόμα ο Σάντης στην ΚΟΠ; Γιατί μερικοί επιμένουν παρά την σχεδόν καθολική κατακραυγή να είναι συνεχώς γαντζωμένοι πάνω ή γύρω στην Ανόρθωση;

Οι ερωτήσεις είναι πολλές και συνεχώς αυξάνονται. Φήμες και σχόλια για μισθούς υπαλλήλων, αποχή ποδοσφαιριστών από παιχνίδια με βαριές ήττες και η απόδοση άλλων στους ίδιους αγώνες, η μυστηριώδης απώλεια του τίτλου πέρσι (σε ένα πρωτάθλημα που δεν υπήρχε αντίπαλος!). Κοινό σημείο σε όλα τα ερωτήματα; Πρωταγωνιστεί το ίδιο πρόσωπο.

Ζητούνται απαντήσεις, κατεπειγόντως.

ΤΑΚΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ