Αλεξάνδρου: «Δεν υπάρχει θέμα απειθαρχίας»

Δηλώσεις στο Σούπερ Σπορ έκανε ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, ο οποίος ανέλυσε το παιχνίδι με την ΑΕΚ χωρίζοντάς το στα δυο ημίχρονα. Δήλωσε ότι δεν υπάρχει θέμα απειθαρχίας, ενώ μόνο ένα – δυο άτομα τα είχαν με τον προπονητή. Συμπλήρωσε ότι είμαστε εκεί και θα χαθούν ακόμα βαθμοί από όλους.

Αναλυτικά:

«Θα πρέπει να χωρίσουμε το παιχνίδι σε δυο σκέλη, στο πρώτο μέρος που δεν ήμασταν καλοί απέναντι σε μια καλή ΑΕΚ που έχασε ευκαιρίες και θα μπορούσε να σκοράρει. Στο δεύτερο ημίχρονο εμείς είχαμε το πάνω χέρι, παίξαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο και θα μπορούσαμε να πετυχαίναμε δεύτερο γκολ και να καθαρίζαμε… αντ’ αυτού δεχθήκαμε την ισοφάριση. Η ισοπαλία δεν μας ικανοποιεί, είμαστε εκεί, είμαστε στα ψηλά, χάνονται βαθμοί από όλους, το πρωτάθλημα είναι μακρύ και βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και οφείλουμε να δούμε μπροστά»

«Είναι ένα σημαντικό πρόβλημα η αυτοπεποίθηση καθώς παίζει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια. Οι παίκτες μας παίζουν κάτω από πολύ πίεση και άγχος γιατί ήρθαν κάποια άσχημα αποτελέσματα. Η πίεση πολλαπλασιάστηκε για τους παίκτες καθώς επιζητούσαν μια καλή εμφάνιση και νίκη για να διώξουν την πίεση. Όπως είπε ο προπονητής είναι σημαντική η αυτοπεποίθηση, να νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις αυτό που χρειάζεται. Είναι πράγματα τα οποία δουλεύουμε στις προπονήσεις, στην επανάληψη φάνηκε ότι κάποια πράγματα είναι μέρος της δουλειάς στις προπονήσεις, όμως το θέμα είναι η ομάδα να έχει συνέχεια και συνέπεια».

«Κάποια πράγματα απέδωσαν αλλά πολλά πράγματα δεν αλλάζουν από την μια μέρα στην άλλη αλλά με συστηματική δουλειά. Όσον αφορά κρούσματα απειθαρχίας, σε τέτοια ντέρμπι μπαίνουν στην άκρη οι τακτικές και τα συστήματα και υπερισχύουν άλλα πράγματα. Δεν υπάρχει θέμα απειθαρχίας».

«Ο κόσμος έχει απαιτήσεις από όλους, αυτό είναι δεδομένο και θέλει να δει την ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να αποδίδει. 1-2 άτομα τα είχανε με τον προπονητή μετά το τέλος και τίποτε περισσότερο».

«Ελπίζουμε μέχρι αύριο να μπει ο Τζέισον Δημητρίου, επιστρέφει ο Σιέλης, εκτός είναι Μαραγκός και Βαλβέρδε, ενώ ο Οκκάς θα προπονείται σε άλλες ώρες σε σχέση με τους υπόλοιπους καθώς θα πρέπει να βρίσκεται σε σεμινάρια για το προπονητικό δίπλωμα».

 «Θα γίνουν και άλλες επαφές με την «Έτιχαντ» όπως και με άλλες εταιρείες που ενδιαφέρονται για χορηγίες. Όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία θα ανακοινωθεί».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ