Οι πιθανοί έντεκα του Ζόρζε Κόστα

Επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή ελέω προκριματικών παγκοσμίου ποδοσφαίρου και ο κόσμος της Ανόρθωσης είναι όσο ποτέ άλλοτε κουμπωμένος. Από τη μια η συνεχόμενη και παρατεταμένη προβληματική παρουσία της ομάδας και από την άλλη η αντίπαλος στο επόμενο παιχνίδι η οποία παίζει το τελευταίο χαρτί της για να σώσει την χρονιά, ανάγουν τον αγώνα ως ο θάνατος σου η ζωή μου.

Από πλευράς διοίκησης έγιναν κάποιες κινήσεις και αυτό που απομένει τώρα είναι να δούμε και τις διορθωτικές κινήσεις του Ζόρζε Κόστα στον αγωνιστικό χώρο. Τα προβλήματα δεν λείπουν ούτε και αυτή τη βδομάδα, αφού κάρτες και τραυματισμοί είναι συχνότατο φαινόμενο.

Από τον αγώνα της Κυριακής 23/11 (15:00 LTV) θα απουσιάζουν οι Βαλβέρδ, Σιέλης  και ο μόνιμα απών Μαραγκός. Συν τοις άλλοις στη λίστα προστέθηκε ο Ισραηλινός Αμίτ Μπεν Σοσιάν, ενώ το μεγάλο ερωτηματικό ακούει  στο όνομα του Ιάσονα Δημητρίου από τον οποίο θα εξαρτηθεί και η κατάρτιση της ενδεκάδας κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας. Οι ενδείξεις πάντως δεν είναι με το μέρος του Δημητρίου.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ντάνιελ Βέγκα. Στο κέντρο της άμυνας κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε επανατοποθέτηση του διδύμου Παβίσεβιτς και Ζόρζε μιας και το εγχείρημα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Γκάλαμαζ απέτυχε παταγωδώς. Στα αριστερά επανέρχεται ο Άντιτς νοουμένου ότι στα δεξιά θα αγωνιστεί ο Δημητρίου που προέρχεται από απουσία ενός μηνός λόγω εγχείρησης στο μηνίσκο. Σε περίπτωση που ο ΖΚ δεν ρισκάρει την συμμετοχή του Αγγλοκύπριου ποδοσφαιριστή τότε θα δούμε τον Άντιτς να αγωνίζεται δεξιά και τον Αβραάμ στα αριστερά. Σενάριο που φαντάζει ως το επικρατέστερο.

Στον χώρο του κέντρου τα πράγματα είναι πιο καθαρά αφού οι Μάκος, Αλέξα και Γκρικαλασβίλι είναι βέβαιοι, με την ευχή όμως οι οδηγίες του Ζ.Κ προς τον Αλέξα να είναι όπως περιοριστεί στα αμυντικά και ανασταλτικά του καθήκοντα.

shota_grigalashvili13-14a

Στην επιθετική τριάδα βλέπουμε επαναφορά του Κάλβο στα δεξιά. Στις άλλες δυο θέσεις θα αγωνιστούν οι κορυφαίοι μέχρι στιγμής για την Ανόρθωση, Φοφανά και Κολαούτι.

Τελευταία φορά που οι οπαδοί της Ανόρθωσης έφυγαν χαρούμενοι από το γήπεδο ήταν στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής με τα Κούκλια που η ομάδα ήταν αρκετά καλή. Έκτοτε ακολούθησαν τραγικές εμφανίσεις όπως με τα δεύτερα της Αναγέννησης και στον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΛ.

Οι όποιες προσπάθειες της διοίκησης για εξεύρεση χορηγών δεν αρκούν από μόνες τους να επαναφέρουν τον κόσμο πίσω στα γήπεδα και να ξαναβρούμε την χαμένη μας αίγλη. Η αρχή πρέπει να γίνει πρώτα από τους παίκτες της ομάδας ο οποίοι μπροστά τους έχουν την απόλυτη ευκαιρία. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ πρέπει να κερδηθεί και έπειτα να ακολουθήσουμε μια ανοδική πορεία.

Ο αγώνας για την ΑΕΚ είναι ο σημαντικότερος της χρονιάς αλλά και για μας είναι σε κομβικό σημείο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ