Η επίσημη θέση για το προεδρικό δείπνο

Ανακοίνωσε εξέδωσε ο Σύλλογος, με την οποία τοποθετείται για το ψεσινό δείπνο των πρώην προέδρων του Σωματείου με το νυν πρόεδρο Χρίστο Πουλλαΐδη, στην οικία του τελευταίου.

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι με πρωτοβουλία του Προέδρου του Συλλόγου κ. Χρήστου Πουλλαίδη, διοργανώθηκε ψες δείπνο μεταξύ όλων των πρώην προέδρων του Συλλόγου μας της τελευταίας δεκαετίας.

Το παρόν τους μαζί με τον κ. Πουλλαίδη έδωσαν όλοι οι πρώην Πρόεδροι και συγκεκριμένα οι κ.κ. Αντρέας Παντελή, Κρις Γεωργιάδης, Αντώνης Δημητρίου, Κυριάκος Κούσιος, Κίκης Κωνσταντίνου, Σάββας Κάκος και Αχιλλέας Νικολάου.

Η συνάντηση αφορούσε όλα τα θέματα επικαιρότητας γύρω από το Σύλλογο, με μεγάλη βαρύτητα στην οικονομική θέση του Συλλόγου.

Όλοι οι πρώην Πρόεδροι εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση τους στη Διοίκηση του κ. Πουλλαίδη και στις ενέργειες που γίνονται για αναδιάρθρωση και οικονομική εξυγίανση του Συλλόγου.

Η συνάντηση, που ήταν πολύ εποικοδομητική, κρίνεται μεγάλης σημασίας για το Σύλλογο και θα επαναληφθεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ