Κάποιος να τον «οπλίσει»

Τέσσερις αγωνιστικές έχουν περάσει από τότε που ανανεώθηκε τελευταία φορά ο αριθμός που συνοδεύει το όνομα του πρώτου βιολιού της ομάδας μας και του πρωταθλήματος Ρομπέρτο Κολαούτι, στον πίνακα των σκόρερ. Στα τελευταία τρία παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ, Ένωση και ΑΕΛ ο Αργεντίνος στράικερ έμεινε άκαπνος, ενώ έχασε και πέναλτι κόντρα στο Παραλίμνι. Σ’ αυτούς τους αγώνες, η Μεγάλη Κυρία απώλεσε έξι βαθμούς.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης δεν φέρει ο ποδοσφαιριστής, αφού δεν ήταν πολλές οι φορές που βρέθηκε σε θέση βολής και αστόχησε. Δυστυχώς, δεν τροφοδοτήθηκε όσο θα ήθελε από τους μέσους και μεσοεπιθετικούς της Ανόρθωσης. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η απουσία του Κάλβο, ο οποίος είχε κακές επιλογές στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, ενώ δεν αγωνίστηκε με Ένωση και ΑΕΛ.

Το στοίχημα για το Ζόρζε Κόστα και την υπόλοιπη ομάδα, είναι να επανέλθουμε σε ένα πιο ορθόδοξο τρόπο ανάπτυξης, ώστε να μπορέσουμε να… οπλίσουμε το Ρομπέρτο Κολαούτι, ο οποίος απέδειξε ότι ειδικά στον αέρα είναι ψυχρός δολοφόνος. Ας ελπίσουμε στον αγώνα της Κυριακής, η μηχανή να ξαναπάρει μπρος!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ