Ακροβατεί σ’ ένα σχοινί…

Ο κανόνας λέει ότι όταν ανοίξει κουβέντα για προπονητή σε μια ομάδα και κορυφωθεί μετά από ανεπιτυχές αποτέλεσμα, συνήθως η στήριξη που παρέχεται από τις διοικήσεις είναι με ημερομηνία λήξης. Πολλές φορές ο προπονητής «λήγει» πιο γρήγορα κι απ’ το γάλα στο ψυγείο.

Ο κόσμος για την ώρα είναι μοιρασμένος, εξ ου και δεν ασκήθηκε έντονη πίεση στη διοίκηση για απομάκρυνση του Πορτογάλου. Μια μερίδα του κόσμου θεωρεί πως ο ΖΚ δεν μπορεί να προσφέρει κάτι στην Ανόρθωση και θα ήθελε να τη δει υπό τις οδηγίες άλλου τεχνικού, ενώ μια ισόποση μερίδα δεν πιστεύει ότι μπορεί κάποιος τεχνικός να αναστήσει την ομάδα. Σκέφτονται δε και τα επιπλέον έξοδα που θα φέρει μια νέα αλλαγή τεχνικού και ελπίζουν ο Κόστα να βρει τις λύσεις σύντομα.

Η πραγματικότητα, είναι ότι πλέον ο προπονητής μας βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί. Ήδη κυκλοφορούν τα γνωστά που προηγούνται μιας απόλυσης. Για την ώρα που γίνεται η προπόνηση, τη διάρκειά της, τους ρυθμούς, την πειθαρχία, τα νυχτοπερπατήματα κ.ο.κ. Εάν ο Ζόρζε Κόστα κερδίσει την ΑΕΚ τη μεθεπόμενη Κυριακή, αυτά θα ξεχαστούν και όποιος το συναντήσει το βράδυ της ίδιας μέρας θα του κεράσει κανά ποτάκι. Εάν χάσουμε, μάλλον θα θυμηθεί όλα όσα προαναφέραμε!

ΑΕΚ εντός, Σαλαμίνα εκτός, Άρης εντός, Ερμής εκτός και Ομόνοια εκτός είναι το πρόγραμμα της ομάδας μέχρι τα Χριστούγεννα. Αυτό είναι και το τεντωμένο σχοινί στο οποίο θα πρέπει να ακροβατήσει ο ΖΚ, παίρνοντας όσο το δυνατό περισσότερα νικηφόρα αποτελέσματα, ανεξαρτήτως εμφανίσεων. Εάν το πετύχει θα είναι μάγκας, εάν όχι… παρελθόν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ