Φτάνει πλέον!

Είναι σίγουρο ότι η χθεσινή Ανόρθωση με όποια ομάδα και να έπαιζε από τις υπόλοιπες 13 του πρωταθλήματος, θα έχανε. Με απλή λογική δηλαδή, χειρότερα δεν μπορούμε να πάμε. Είτε ήττα με ένα τέρμα είτε ήττα με πεντάρα, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Πλέον, ο Ζόρζε Κόστα καλείται να πάρει μερικές πολύ σημαντικές αποφάσεις για τη συνέχεια σε ότι αφορά την αξιοποίηση του έμψυχου υλικού.

Από το παιγνίδι με τη Δόξα και μετά, με εξαίρεση αυτό με τα Κούκλια, κάποιοι ποδοσφαιριστές συνεχώς απογοητεύουν με τις εμφανίσεις τους, αλλά η θέση τους στον αγωνιστικό χώρο είναι ακλόνητη. Το αποτέλεσμα το βλέπουμε στις εμφανίσεις μας κάθε φορά, που είναι αποκρουστικές σε μερικές περιπτώσεις. Ήρθε η ώρα για τον Ζόρζε Κόστα να δώσει την ευκαιρία στα νεαρά παιδιά της ομάδας να δείξουν τι αξίζουν, άλλωστε όπως είπαμε χειρότερα δεν μπορούμε!

Ο χθεσινός Γκάλαμαζ είναι καλύτερος από τον Οικονόμου; Ο Παβίσεβιτς στα δεξιά είναι καλύτερος από τον Θεοδώρου ή το Λοϊζίδη; Ο Γκαρσία τι περισσότερο έδωσε που δεν θα μπορούσε να το δώσει ο Ανδρέου; Επιθετικά γιατί να μην δοκιμάσουμε και τον αρχισκόρερ της Ελπίδων Μακρή; Αφού χειρότερα ΔΕΝ μπορούμε! Ας τους δώσουμε την ευκαιρία. Ο Απόλλωνας αντιμετώπισε την Λάτσιο στην Ιταλία με τον Στυλιανού βασικό στο δεξί αμυντικό άκρο, ενώ εμείς καταστρέψαμε ακόμη περισσότερο την αμυντική μας συμπεριφορά βάζοντας τον Παβίσεβιτς δεξιά και μη δίνοντας την ευκαιρία σε νεαρούς.

Φτάνει πλέον. Οι ακριβοπληρωμένοι παίχτες της ομάδας ας καθίσουν στον πάγκο και ας δώσουμε έστω και μία ελπίδα στα νεαρά ταλέντα της ομάδας. Μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ