Αλλαγή ώρας την Παρασκευή (Πετόσφαιρα Ανδρών)

Την πρώτη της νίκη στο δεύτερο αγώνα πρωταθλήματος της φετινής περιόδου θα ψάξει την Παρασκευή η ομάδα μας. Οι πετοσφαιριστές μας, που φιλοξενούν τον ΑΠΟΕΛ στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος – τις δυο πρώτες αγωνιστικές θα τις δώσουμε εξ αναβολής λόγω των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων – σκέφτονται αποκλειστικά και μόνο τη νίκη, μπροστά στο κοινό τους, στο Θεμιστόκλειο.

Ένα κοινό που θα πρέπει να προσέλθει δυο ώρες νωρίτερα από τη συνήθη ώρα, αφού το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 6 το απόγευμα.

Οι πρωτευουσιάνοι μπορεί να προέρχονται από ήττα από την ΑΕΚ Καραβά, ωστόσο κάθε άλλο από ευκαταφρόνητος αντίπαλος είναι. Στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής μάλιστα, κατέβαλαν τον Παφιακό στη Λευκωσία με 3-2 σετ.

Η Μεγάλη Κυρία, ξεκινά από αύριο μια σειρά δύσκολων αγώνων – Δευτέρα 11/11 με Σαλαμίνα (εκτός), Παρασκευή 15/11 Ολυμπιάς (εκτός), Δευτέρα 18/11 ΑΕΚ Καραβά (εντός) – και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί. Απαραίτητη κρίνεται η βοήθεια και συμπαράσταση του Ανορθωσιάτικου κόσμου, ο οποίος είχε στηρίξει τα μέγιστα την ομάδα και στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

Ραντεβού λοιπόν στο Θεμιστόκλειο, την Παρασκευή, στις 6μ.μ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ