Τώρα είναι η ευκαιρία τους

Δόξα, Εθνικός, Αναγέννηση, Παραλίμνι. Τέσσερα παιγνίδια όπου οι εμφανίσεις της ομάδας ήταν στην καλύτερη περίπτωση μέτριες. Απολογισμός δύο νίκες και μία ήττα στο πρωτάθλημα, και παραλίγο ένα τεράστιο ρεζίλεμα στο θεσμό του Κυπέλλου. Αν συνεχίσουμε έτσι, τότε οι νίκες στα τελευταία λεπτά θα σταματήσουν σε κάποια φάση να έρχονται και θα αντικατασταθούν από συνεχόμενες απώλειες βαθμών. Είναι λοιπόν καιρός προπονητής και ποδοσφαιριστές να ξυπνήσουν και βρουν τη λύση όσο είναι γρήγορα.

Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε σε ένα πολύ δύσκολο παιγνίδι στη Λεμεσό την ΑΕΛ όπου άλλος στόχος πέραν της νίκης δεν υπάρχει. Είμαστε ήδη τρεις βαθμούς από την κορυφή και από την ομάδα του Απόλλωνα ο οποίος έδωσε σχεδόν τα ίδια παιγνίδια που δώσαμε και εμείς. Αν δεν θέλουμε να μείνουμε πίσω στο βαθμολογικό πίνακα, οφείλουμε το Σάββατο να φύγουμε από τη Λεμεσό με τη νίκη και στη συνέχεια να δούμε μία Ανόρθωση να ανεβάζει την απόδοσή της, σε σχέση με ότι είδαμε τις τελευταίες πέντε εβδομάδες.

Ας μην κοροϊδευόμαστε, το Σάββατο θα είμαστε ευχαριστημένοι με τη νίκη ανεξαρτήτου εμφάνισης. Απέναντι σε μία δυνατή ομάδα όπως την ΑΕΛ και μάλιστα μέσα στην έδρα της σημασία έχει η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Αν δούμε και μία καλή Ανόρθωση, τόσο το καλύτερο! Έχουν λοιπόν την ευκαιρία προπονητής και ποδοσφαιριστές να αφήσουν σε κάποιο βαθμό πίσω τους τις άσχημες εμφανίσεις, να δούμε μία Ανόρθωση όπως την είδαμε στα ντέρμπι στην αρχή της χρονιάς και σιγά σιγά να αφήσουμε πίσω μας ότι είδαμε το τελευταίο διάστημα, ελπίζοντας για τα καλά…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ