Κούσιος: «Κάκος και Κίκης Κωνσταντίνου έκαναν σπατάλες και κακοδιαχείριση»

Βαρυσήμαντες δηλώσεις στην ιστοσελίδα kerkida.net έκανε πριν από λίγο ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης Κυριάκος Κούσιος. Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο και καταλόγισε ευθύνες σε Κίκη Κωνσταντίνου και Σάββα Κάκο για κακοδιαχείριση. Επίσης στις δηλώσεις του αναφέρει πως το φετινό μισθολόγιο είναι 3 φορές μεγαλύτερο από εκείνο που εξαγγέλθηκε στην Ε.Γ.Σ του Μάη.

Κύριε Κούσιο… τα πράγματα στην Ανόρθωση φαίνονται αρκετά δύσκολα μετά και την χθεσινή ενημέρωση που είχατε από τον κύριο Πουλαϊδη…

«Όντως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, είναι πολύ σοβαρά και θέλουν προσοχή. Τα νέα δεν είναι σε καμία περίπτωση ευχάριστα και πρέπει όλοι μαζί να δούμε πως θα βγούμε από το αδιέξοδο. Δυστυχώς είμαστε σε μονοπάτια που δεν θέλουμε αλλά κάποιοι τα ήξεραν και μπήκαν σε αυτά».

Πως βρεθήκαμε στα 4.5 εκατομμύρια ενώ όλοι γνώριζαν ότι ήταν στα 2.5 εκατομμύρια;

«Αυτό που αναφέρεστε εσείς και όλος σχεδόν ο κόσμος είναι λάθος. Όντως ήταν 2.5 εκατομμύρια αλλά εκδικάστηκαν άμεσα κάποιες υποθέσεις που δεν περίμεναν στην Ανόρθωση και για αυτό πήγαμε σε αυτό το πόσο».

Πως φτάσαμε μέχρι εδώ;

«Κάποιοι Πρόεδροι δεν πρόσεξαν τι έκαναν και ήρθαμε μέχρι εδώ. Το χρέος μας είναι σίγουρα κοντά στα 15 εκατομμύρια αλλά πιθανότατα με κάποιους δικούς μου υπολογισμούς να είναι στα 17 εκατομμύρια. Τα πράγματα είναι τραγικά και λυπάμαι για αυτό. Ο Κάκος και Κίκης Κωνσταντίνου έκαναν σπατάλες και κακοδιαχείριση. Κάποιοι βάλανε το χέρι τους… μέχρι εκεί που δεν φτάνει η Ανόρθωση. Έχουμε έσοδα 4 εκατομμύρια τον χρόνο… πως θα σβήσουμε τα χρέη πως θα φτιάξουμε ομάδα»;

Ο Σάββας Κάκος έλεγε ότι το μπάτζετ (payroll) θα ήταν 1,5 εκατομμύριο ωστόσο μάλλον φαίνεται να μην είναι τόσο το πόσο..

«Μπορεί να είναι και 3πλάσιο θα έλεγα. Ξέραμε ότι είχαμε προβλήματα και φέραμε ένα σωρό ακριβούς παίχτες και κάναμε σπατάλες. Μας χάρισε 1 εκατομμύριο ο κύριος Κάκος αλλά το έλλειμμα φέτος είναι 4,5 εκατομμύρια. Τι θα κάνουμε τώρα;»

Τι πρέπει να κάνει από εδώ και μπρος η Ανόρθωση;

«Να δημιουργήσουμε εταιρεία, να μαζευτούμε 50 άτομα και να δίνουμε από ένα σεβαστό πόσο μέχρι να βρούμε τον δρόμο μας. Δυστυχώς δεν έχω μηχάνημα που κόφκει λίρες για να βοηθήσω το σωματείο».

Πιστεύεται ότι θα πρέπει να αποχωρήσουν και κάποιοι ακριβοί παίχτες;

«Εγώ θα έλεγα ναι… ίσως να μην αρέσει στον κόσμο αλλά προέχει η βιωσιμότητα του σωματείου μας. Δεν είναι εύκολο αυτό που λέτε γιατί όλοι παίχτες έχουν συμβόλαια, θα θέλουν αποζημιώσεις και θα πρέπει να βρούνε ομάδες».

Ο κύριος Πουλλαϊδης πάντως φαίνεται έτοιμος να βοηθήσει αλλά όχι να τα βάλει όλα από την τσέπη του..

«Δεν είναι κανένας χαζός να σβήσει την κακή διαχείριση των άλλων. Θέλει να βοηθήσει αλλά πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι μας. Αγαπά την Ανόρθωση και ξέρει τι πρέπει να κάμει αλλά δεν πρέπει κάποιοι να τα περιμένουν όλα από αυτόν».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ