«Ράψε» τους!

Πολλά στο σημερινό παιγνίδι με το ΑΠΟΕΛ θα κριθούν από την απόδοση του αρχισκόρερ της ομάδας μας Ρομπέρτο Κολαούτι. Ο Αργεντινός στους πρώτους έξι αγώνες της χρονιάς έχει πετύχει οκτώ τέρματα και είναι πρώτος στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος. Μία φάση χρειάζεται για να καταφέρει να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, όπως ακριβώς έκανε και στο παιγνίδι με τον Εθνικό, όπου για 85 λεπτά δεν τροφοδοτήθηκε ούτε σε μία φάση, αλλά όταν έγινε αυτό τότε πέτυχε το τέρμα της νίκης.

Απέναντί μας σήμερα θα βρούμε μία ομάδα η οποία αντιμετωπίζει, όπως και εμείς, σοβαρά προβλήματα στο κέντρο της άμυνας. Αν οι συμπαίκτες του καταφέρουν να τον τροφοδοτήσουν σωστά, τότε ο Κολαούτι μπορεί να κρίνει το νικητή του αποψινού παιγνιδιού. Όπως έχουμε πει πολλές φορές, ο Αργεντινός χρειάζεται να τροφοδοτηθεί σωστά στην αντίπαλη περιοχή για να τελειώσει τις φάσεις, καθώς δεν είναι ο επιθετικός που δημιουργεί ευκαιρίες για τον εαυτό του.

Όσο αφορά την… τροφοδότησή του, όλων μας το μυαλό πηγαίνει στον Τόνι Κάλβο. Ο Ισπανός θα αποτελέσει ποδοσφαιριστή – κλειδί για την έκβαση του σημερινού παιγνιδιού και αν βρεθεί στην καλή του ημέρα τότε μπορεί να «σμπαραλιάσει» την άμυνα του ΑΠΟΕΛ. Μας χρωστάει άλλωστε και ένα καλό παιγνίδι απέναντι στο ΑΠΟΕΛ…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ