Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα

Μόνο η Φενέρμπαξε υπάρχει στο μυαλό των πετοσφαιριστών μας, που αναμένουν με αγωνία την αυριανή (17:00) αναμέτρηση με τους Τούρκους, μέσα στο Θεμιστόκλειο.

Τα εισιτήρια που έχουν μείνει είναι ελάχιστα και ο κόσμος της Μεγάλης Κυρίας αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν στο κλειστό, θέλοντας να σπρώξει τους παίχτες μας για τη μεγάλη νίκη – ανατροπή. Οι δε οργανωμένοι φίλοι της ομάδας, ετοιμάζουν… εκπλήξεις σε οπαδικό επίπεδο.

Η Ανόρθωσις μπορεί να έχασε με 3-0 σετ μέσα στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο ήταν κάτι λίγο-πολύ αναμενόμενο, γνωρίζοντας τη δυναμικότητα του αντιπάλου. Παρά ταύτα, οι πετοσφαιριστές μας κόντραραν στα ίσα τους Τούρκους στα δύο πρώτα σετ, ενώ στο τρίτο είχαν και το… θράσος να προηγηθούν!

Στην Κύπρο, τα δεδομένα θα είναι εντελώς διαφορετικά. Η συμπαράσταση του κόσμου – ο οποίος αναμένεται να κάνει καμίνι το Θεμιστόκλειο – αναμένεται να παίξει καταλυτικό ρόλο, ώστε να… πατήσουμε τους αντιπάλους. Με λίγη τύχη, ίσως και μια δόση υποτίμησης από τη Φενέρ, η ομάδα μας μπορεί και θα κάνει την έκπληξη!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ