Επική πρόκριση με Μακρή οδηγό!

Επική πρόκριση για την Εθνική Κύπρου U19 η οποία διέσυρε την Εθνική του Γιβραλτάρ με 7-0 και σε συνδυασμό με την ήττα της Κροατίας από την Τσεχία με 3-0 τερμάτισε 2η στον όμιλο και ως εκ τούτου προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Το δρόμο για την πρόκριση άνοιξε ποιος άλλος; Μα φυσικά ο συνήθης ύποπτος Ανδρέας Μακρής  ο οποίος μόλις στο 3’ άνοιξε το σκορ και έδωσε στην Εθνική το έναυσμα για την ευρεία νίκη που χρειαζόταν.  Ο Μακρής με τα τέσσερα γκολ που σημείωσε είναι μέχρι στιγμής ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής μας.

Το φιλμ του αγώνα όπως μεταδόθηκε από την ιστοσελίδα της Κ.Ο.Π (www.cfa.com.cy)

Οι νεαροί διεθνείς μπήκαν επιθετικά και πήραν προβάδισμα πολύ νωρίς στο σκορ.

Στο 3′ ο Ανδρέας Μακρής άνοιξε το σκορ για την Εθνική μας και στο 22′ ο Παναγιώτης Θεράποντος πέτυχε το 2-0.

Στο 40 μεγάλη ευκαιρία για την Εθνική μας να αυξήσει το σκορ. Μετά από σέντρα του Θεράποντος από πολύ καλή θέση ο Μακρής έπιασε την κεφαλιά που έφυγε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Γιβραλτάρ.

Στο 42′ μετά από εκτέλεση κόρνερ χάνεται νέα ευκαιρία για την Κύπρο/

Η Εθνική μας επέβαλε το ρυθμό της και θα μπορούσε να κλείσει το ημίχρονο με μεγαλύτερο σκορ από το 2-0.

Ίδιο το σκηνικό
Ίδιο το σκηνικό και στο ξεκίνημα της επανάληψης με τους διεθνείς μας να κυνηγούν το γρήγορο γκολ.

Στο 50′  η Εθνική μας πλησιάζει κοντά στο γκολ όμως η προσπάθεια του Λίλλη σταματά στα δοκάρια των αντιπάλων μας. Στο 61′ ο Λέανδρος Λίλλης με διπλή προσπάθεια από κοντά πετυχαίνει το 3-0.

Στο 66′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαφώτη ο Τζιάμμας με κεφαλιά ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 4-0 και στο 89′ ο Κατσιατής το 5-0 και στο 90′ ο Καρώ το 6-0. Στις καθυστερήσεις ο Τζιάμμας ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 7-0

Για την Εθνική μας αγωνίστηκαν οι :

Κ. Παναγιώτου, Α. Παναγιώτου, Θ. Ιωάννου, Καρώ, Τζιάμμας, Κατελάρης, Παπαφώτης, Π. Κωνσταντίνου (51΄Κοσμάς), Λίλλης (76′ Κατσιατής), Θεράποντος (65′ Ευσταθίου), Μακρής.

Previous article
Next article

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ