Αρχή από την Πάφο

Με έξοδο στην Πάφο ξεκινούν τη φετινή τους προσπάθεια για υπεράσπιση του τίτλου τους οι Νταμπλούχες κοπέλες της Ανόρθωσης. Στο κλειστό “Αφροδίτη”, θα αγωνιστούν στις 20:00 με την τοπική ομάδα του Παφιακού που ανέβηκε φέτος στην Α’ κατηγορία.

Στην ομάδα της Ανόρθωσης, προπονητής είναι για τρίτη συνεχή χρονιά ο Ρώσος Μιχαήλ Ομελτσένκο, ενώ συνεχίζει και η Μαρίνα Λαβρούκ. Στο δυναμικό, εντάχθηκε η ακραία Σβετλάνα Στογιάνοβα που πέρσι αγωνιζόταν στον Απόλλωνα. Το κυπριακό έμψυχο υλικό ενισχύθηκε σημαντικά, με την προσθήκη στην ομάδα της Άντρεας Κοντού και της Νικολίνας Σπύρου από τον ΝΟΑ. Σημαντική απώλεια, θεωρείται η αποχώρηση της Κούτα, που έχει μεταβεί για καλύτερη τύχη στο εξωτερικό.

Συνεχίζουν οι : Στέλλα Ιωάννου, Κάλια Βασιλείου, Χριστιάνα Δαϋίδ, Μαριώτα Αγγελοπούλου, Σάντρα Παύλου, Έρικα Ζεμπύλα και Μάγια Καραγιάννη.

Ως γνωστόν, η ομάδα μας πέρσι κατάφερε να κατακτήσει αήττητη Πρωτάθλημα και Κύπελο, και φέτος θα επιδιώξει το ίδιο, παρά του γεγονότος ότι έχει εγγράψει μόνο 2 ξένες παίχτριες στο δυναμικό της.

Από τα υπόλοιπα αυριανά παιχνίδια, ξεχωρίζει αυτό του Απόλλωνα με την ΑΕΚ Λάρνακας στην Λεμεσό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ