Ξεκινά αύριο η προπώληση με ΑΠΟΕΛ

Ανακοίνωση εξέδωσε αυτή την ώρα η Διοίκηση της ομάδας μας στην οποία αναφέρει ότι από αύριο θα ξεκινήσει η προπώληση των 3μιση χιλιάδων εισιτηρίων που παρέλαβε η ομάδα μας για τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι ξεκινά αύριο πρωί η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αποελ, που θα γίνει τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013 στις 7μμ στο στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία.

Η ομάδα μας θα έχει στη διάθεση της συνολικά 3,500 εισιτήρια. Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί από τη γηπεδούχο ομάδα στα 15 Ευρώ τα κανονικά και 10 Ευρώ τα μαθητικά. Παιδικά εισιτήρια θα δίνονται δωρεάν στην είσοδο του γηπέδου.

Τονίζουμε ότι η διάθεση εισιτηρίων για τους φίλους μας θα γίνει μόνο μέσω προπώλησης και ότι δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο την ημέρα του αγώνα, μετά από απαίτηση της Αστυνομίας για λόγους ασφάλειας.

Η προπώληση ξεκινά αύριο, Τρίτη 22/10/13 το πρωί και μέχρι την Πέμπτη 24/10/13 το βράδυ, εισιτήρια θα προπωλούνται μόνο σε κάτοχους εισιτηρίου διαρκείας (κερκίδας και θεωρείου), με την επίδειξη της κάρτας τους. Κάθε κάρτα διαρκείας θα αντιστοιχεί σε ένα εισιτήριο αγώνα.

Από την Παρασκευή 25/10/13 το πρωί μέχρι και τη Δευτέρα 28/10/13 στις 3μμ η προπώληση θα συνεχιστεί κανονικά προς όλους ανεξαιρέτως τους φίλους της ομάδας μας.

Σημειώνουμε ξανά ότι δεν θα ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο και καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει σημαντική ανακοίνωση αναφορικά με τα μέτρα ασφάλειας του αγώνα.

Εισιτήρια προπωλούνται στα ακόλουθα σημεία:

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατάστημα αναμνηστικών (μπουτίκ) σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος» – 24634114

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περίπτερο «Στέφανος», Λεωφόρος Σταυρού 46, τηλ. 22497121.

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπουτίκ Ανόρθωσης στο «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο», τηλ. 25395420.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Παραλίμνι – Περίπτερο «ΑΣΣΙΑ», Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 232, τηλ. 23730618. “

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ