Πόσες αδικαιολόγητες κάρτες;

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά πέντε (!) κίτρινες κάρτες εισέπραξαν οι ποδοσφαιριστές μας από τον… πρόθυμο να μας κιτρινίσει κύριο Χριστοδούλου, τον «άρχοντα» της ψεσινής αναμέτρησης. Κάποιες από τις κάρτες είχαν το σημείο της υπερβολής από πλευράς διαιτητή, όταν σε αντίστοιχες περιπτώσεις δεν επέδειξε την ίδια αυστηρότητα προς τους παίχτες του Εθνικού.

Η ουσία όμως, είναι ότι η μισή μας σχεδόν εντεκάδα κιτρινίστηκε.  Ορισμένες από τις κάρτες, έστω κι αν υπήρχε προηγούμενη πρόκληση από αντίπαλο ή ακόμα και διαιτητή, ήταν εντελώς απαράδεκτες. Όσο κι αν ο αντίπαλος παίξει αντιαθλητικά, όσο εξόφθαλμα λανθασμένη κι αν είναι η απόφαση του διαιτητή ή του βοηθού του, δεν δικαιολογείται δικός μας παίχτης να αντιδρά και να δέχεται βλακωδώς κάρτα.

Οι πέντε αυτές κίτρινες, έρχονται να προστεθούν στις δυο του αγώνα στην Πάφο, με τα Κούκλια. Σε ένα παιχνίδι που κερδίσαμε 1-5! Τυχαίο ή όχι, όσο ο Αχιλλέας Νικολάου ήταν στην προεδρία, έδινε ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα των καρτών, ενώ δεν έκρυβε ότι κατά την άποψή του ήταν ένας από τους αγωνιστικούς λόγους που πέρσι χάθηκε ο τίτλος. Ίσως θα πρέπει από πλευράς διοίκησης να πέσουν κάποιες «καμπάνες» όσο είναι ακόμα νωρίς, πριν φτάσουμε στα περσινά… αρνητικά ρεκόρ. Μην ξεχνάμε ότι φέτος οι αγωνιστικές είναι περισσότερες και οι επιλογές μας σε αρκετές θέσεις λιγότερες. Σημειώνουμε ακόμα ότι με πέντε κάρτες και πάνω, η ομάδα οδηγείται στη Δικαστική και τιμωρείται αυτόματα…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ