Νίκη για επιστροφή στην κορυφή

Μοναδικός στόχος η νίκη στο σημερινό (18:00) παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό για την ομάδα μας, η οποία δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού πέραν του παροπλισμένου Χρίστου Μαραγκού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, αναμένεται να ξεκινήσει το παιχνίδι με το Βαλβέρδε κάτω από τα δοκάρια και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ζόρζε και Παβίσεβιτς, έστω κι αν ο τελευταίος προπονήθηκε ουσιαστικά μόνο μια φορά, λόγω των διεθνών του υποχρεώσεων. Στα άκρα της άμυνας οι Δημητρίου δεξιά και ένας εκ των Άντιτς ή Σιέλη αριστερά. Ο Σέρβος προέρχεται από δυο κακά παιχνίδια δεν θα ήταν παράξενο να δούμε για πρώτη φορά φέτος αγωνιζόμενο το Βαλεντίνο.

Στη μεσαία γραμμή, Μάκος και Αλέξα φαίνεται να έχουν σίγουρες τις θέσεις, με το ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται στον επιτελικό μέσο. Θα εμπιστευτεί ο κ. Κόστα ξανά τον Γκαρσία που προέρχεται από δυο κακές εμφανίσεις και τραυματισμό στο καπάκι ή θα προτιμήσει τον Γκριγκαλασβίλι; Πάντως, ο Γεωργιανός που πέρασε ως αλλαγή στα προηγούμενα παιχνίδια και αγωνίστηκε βασικός με τα Κούκλια, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Από την άλλη βέβαια, έλειψε κι αυτός αρκετές μέρες, λόγω των υποχρεώσεών του υπό τις οδηγίες του Τιμούρ.

Επιθετικά δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι. Ο Κάλβο που αντιμετώπιζε ένα θέμα τραυματισμού μέσα στη βδομάδα επανήλθε, ενώ ο Φοφανά δύσκολα χάνει τη θέση του. Μπροστά, αναμφισβήτητα η επιλογή ακούει στο όνομα Ρομπέρτο Κολαούτι.

Την 19άδα συμπληρώνουν ο τερματοφύλακας  Βέγκα, για πρώτη φορά σε αποστολή φέτος ο Γκάλαμαζ, όπως και οι Οκκάς, Οχαγιόν, Σουσιάν, Αβραάμ.

Το μυαλό μας πρέπει να είναι αποκλειστικά στραμμένο στο παιχνίδι και να αφήσουμε στην άκρη οποιεσδήποτε σκέψεις για το ντέρμπι της ημέρας του «ΟΧΙ» με τον ΑΠΟΕΛ, το οποίο οι πρωτευουσιάνοι έχουν την… πολυτέλεια να το σκέφτονται από ψες. Η ήττα τους πάντως από τον Ερμή, σε συνδυασμό με την αναμενόμενη νίκη του Απόλλωνα επί της ΑΕΚ Κουκλιών, μας «αναγκάζουν» να πάρουμε το τρίποντο, εάν θέλουμε να σκαρφαλώσουμε και πάλι στην κορυφή, από την οποία «πέσαμε» προσωρινά.

Είναι σημαντικό να μπούμε στο παιχνίδι συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι και χωρίς ίχνος υποτίμησης προς τον αντίπαλο, εάν δεν θέλουμε επανάληψη του σκηνικού με τη Δόξα. Μια καλή Ανόρθωση, μπορεί και επιβάλλεται να κερδίσει!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ