Οικονομική στήριξη μέσω τηλεφώνου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε αυτή την ώρα η Διοίκηση της ομάδας μας υπενθυμίζει τον κόσμο ότι η οικονομική εκστρατεία συνεχίζεται και αναφέρει τις δύο υπηρεσίες του Κύριου Χορηγού Cytamobile Vodafone από τις οποίες οι φίλοι της ομάδας μπορούν να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια. Αναλυτικά:

“Σε συνέχεια της προσπάθειας μας για οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου υπενθυμίζουμε τους φίλους της ομάδας μας για δύο υφιστάμενες υπηρεσίες που λειτουργούν με την υποστήριξη του Κύριου χορηγού μας Cytamobile Vodafone τους οποίους και ευχαριστούμε.

Η πρώτη υπηρεσία αφορά εισφορά στην ομάδα μας μέσω γραπτού μηνύματος (SMS) από το κινητό σας. Στείλτε ΑΝΟ (σε ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες)  στο 7911 και αυτόματα η ομάδα μας θα λάβει το ποσό των 10 Ευρώ ως εισφορά.

Η δεύτερη υπηρεσία αφορά το σχέδιο «ΟΜΑΔΑ» στο οποίο μπορείτε να εγγραφείτε στέλλοντας το «ON ANORTHOSIS» (λατινικοί χαρακτήρες μόνο) στο 7000. Θα λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση από την ομάδα μας, θα συμμετέχετε σε κληρώσεις για δώρα, ενώ θα έχετε για ήχο καλωσορίσματος το τραγούδι της ομάδας μας.

Η χρέωση είναι 2 Ευρώ πλέον ΦΠΑ το μήνα.

Για ξεκίνημα ανακοινώνουμε ότι την Παρασκευή θα κληρώσουμε πέντε (5) δωρεάν εισιτήρια της Δυτικής κερκίδας για τον αγώνα ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ για όλους τους συνδρομητές της υπηρεσίας «ΟΜΑΔΑ»”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ