Επιστροφή διεθνών και Εθνικός

Μετά από ένα ανιαρό Σαββατοκύριακο ελλείψει αγωνιστικών υποχρεώσεων, η Ανόρθωση εντατικοποιεί την προετοιμασία της ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα (18:00) με τον Εθνικό Άχνας στον Αντώνης Παπαδόπουλος.

Απαρτία αναμένεται από σήμερα στο προπονητικό κέντρο Αντώνης Καράς  με την επιστροφή των διεθνών ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης, Ιάσονα Δημητρίου (90΄), Ανδρέα Αβραάμ (4΄)  Σάβο Παβίσεβιτς (90’) και Σιότα Γκρικαλασβίλλι ( 70’).
Εκτός προπονήσεων ο παροπλισμένος εδώ και καιρό Χρίστος Μαραγκός ενώ η αγωνία εστιάζεται στον Τόνι Κάλβο.

Ο Ισπανός αποτελεί βαρόμετρο στη φετινή εντεκάδα αφού μέχρι σήμερα ικανοποίησε με την απόδοσή του και σε κανένα σημείο δεν θύμισε τον περσινό του εαυτό. Απείχε από το πρόγραμμα της χθεσινής μέρας και σήμερα θα διαφανεί η εξέλιξη του μικροτραυματισμού του. Αν και δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το σενάριο αυτό, ίσως προφυλαχθεί από τον Ζόρζε Κόστα ενόψει του ντέρμπι με το Αποελ στην Λευκωσία την μεθεπόμενη Δευτέρα.

Σε αυτή την περίπτωση το βάρος θα πέσει στους Γιαννάκη Οκκά και Αμίτ Μπεν Σιουσάν, με τον αρχηγό να έχει προβάδισμα έναντι του Ισραηλινού. Περισσότερα όμως θα ξεκαθαρίσουν κατά την διάρκεια της σημερινής μέρας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ