Προβάρει εντεκάδα

Με τον Βαλεντίνο Σιέλη να συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, ο Ζόρζε Κόστα έχει ακόμα μία επιλογή στη διάθεσή του για το παιγνίδι με τον Εθνικό την ερχόμενη αγωνιστική. Η αλήθεια είναι ότι ο Μάρκο Άντιτς παρουσιάστηκε σκιά του καλού του εαυτού στα δύο τελευταία παιγνίδια της Ανόρθωσης, και πλέον ο Σιέλης βάζει γερή υποψηφιότητα για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Τελευταίο επίσημο παιγνίδι του Κύπριου αμυντικού ήταν αυτό με την Αγία Νάπα τον περασμένο Φεβρουάριο στο Αντώνης Παπαδόπουλος, παιγνίδι όπου τραυματίστηκε σοβαρά. Επέστρεψε το καλοκαίρι αλλά ένας νέος τραυματισμός του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μας στην Ολλανδία είχε και πάλι ως αποτέλεσμα να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Πλέον, ο Βαλεντίνος έχει αφήσει πίσω του τους δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς που αντιμετώπισε και δείχνει πανέτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, αρχής γενομένης στο παιγνίδι με τον Εθνικό για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ακόμη και ως βασικός!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ