Α.Ε Κουκλιών: Τι έχει κάνει μέχρι σήμερα

Αν και είναι η πρώτη χρονιά που η Α.Ε Κουκλιών αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος, ο μέχρι στιγμής απολογισμός της είναι πολύ καλός και δείχνει πως είναι μία ομάδα που θα δυσκολέψει αρκετά τους υπόλοιπους μέσα στη χρονιά. Ο στόχος της φυσικά είναι η παραμονή της στην κατηγορία, και με τα όσα μας έχει δείξει μέχρι τώρα στον αγωνιστικό χώρο, είναι ένας στόχος απόλυτα εφικτός.

Στους τέσσερις πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος, μετράει έξι βαθμούς έχοντας κερδίσει τα δύο παιγνίδια και χάσει τα άλλα δύο. Βρίσκεται στην 8η θέση του πρωταθλήματος και έχει πετύχει επτά τέρματα, ενώ έχει δεχθεί εννέα, τα πέντε στον τελευταίο αγώνα που έδωσε απέναντι στον Ερμή. Προπονητής της είναι ο γνωστός σε όλους μας Δημήτρης Ιωάννου.

Στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Α.Ε Κουκλιών κέρδισε την ΑΕΚ με 2-1 στο Παφιακό, ενώ για τη δεύτερη αγωνιστική ηττήθηκε με 3-1 από τη Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος. Στην τρίτη αγωνιστική, νίκησαν με 2-0 τον Άρη στο Παφιακό, ενώ στην τέταρτη ηττήθηκαν με 5-2 από τον Ερμή.

Αν δεν προσέξουμε και δεν αγωνιστούμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες, η ομάδα των Κουκλιών έχει την ποιότητα να μας προκαλέσει τη ζημιά. Για αυτό και απόψε απαιτείται μία σοβαρή και πειθαρχημένη Ανόρθωση, σε αντίθεση με την Ανόρθωση που είδαμε την περασμένη Κυριακή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ