Μήπως συμφέροντα έκλεισαν τα γήπεδα φούτσαλ;

Πραγματοποιείται αυτή την ώρα η νέα ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας του ΠΑΝΥΦΙ έξω από τα βοηθητικά του Αντώνης Παπαδόπουλος, τα οποία παραμένουν για τρίτη ημέρα κλειστά, κατόπιν δικαστικού διατάγματος. Μαζί με τα μέλη του Συνδέσμου βρίσκονται γονείς και παιδιά των Ακαδημιών μας, που δεν διαθέτουν πλέον γήπεδο να προπονηθούν και έχουν κυριολεκτικά αφεθεί στους δρόμους!

Οι πληροφορίες του Anorthosis24 μιλούν για περίεργες συμπτώσεις οι οποίες οδήγησαν στο κλείσιμο των γηπέδων. Όπως για παράδειγμα την ιδιότητα ενός εκ των ενοχλημένων από τη… φωτορύπανση και ηχορύπανση γειτόνων, ο οποίος μέχρι πρόσφατα διατηρούσε επιχείρηση με γήπεδα φούτσαλ σε γειτονική περιοχή και την οποία – στα χαρτιά – έχει μεταβιβάσει σε άλλο πρόσωπο. Άραγε πόσες πολεοδομικές παραβιάσεις έχει το δικό του σπίτι;

Μια βόλτα στη Λάρνακα – αλλά και στις υπόλοιπες πόλεις – να κάνει κανείς, θα διαπιστώσει σωρεία γηπέδων φούτσαλ σε κατοικημένες περιοχές, τα οποία ούτε κάποιο γείτονα έχουν ενοχλήσει, ούτε καμιά δημοτική αρχή έχει κινηθεί εναντίον τους, ούτε κάποιο δικαστικό διάταγμα για κλείσιμό τους έχει εκδοθεί. Τα παιδιά των Ακαδημιών της Ανόρθωσης ωστόσο, υποχρεούνται από την Πολιτεία να προσφυγοποιηθούν ποδοσφαιρικά για δεύτερη φορά!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ