Αναγκαία η επιστροφή Σιέλη

Βλέποντας την ομάδα στις πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος, είναι πασιφανές ότι η επιστροφή του άτυχου Βαλεντίνου Σιέλη θα επιλύσει πολλά από τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή. Ο Κύπριος αμυντικός είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να κλείσει πολλές τρύπες στην άμυνα αγωνιζόμενος σε πολλές θέσεις.

Για παράδειγμα, επιστροφή του Βαλεντίνου Σιέλη στο αριστερό αμυντικό άκρο δίνει την δυνατότητα στον Ζόρζε Κόστα να ξαναδοκιμάσει τον Άντιτς στο κέντρο της άμυνας, όπου τα πήγε περίφημα στον αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στην Ομόνοια, ενώ με κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά που έχει σε σχέση με τους υπόλοιπους αμυντικούς μας μπορεί να τα πάει περίφημα στη θέση.

Για να πάμε «πίσω» στον Σιέλη πάλι, ο νεαρός αμυντικός μπορεί επίσης να διεκδικήσει θέση στο κέντρο της άμυνας, και με το δυναμισμό που τον διακρίνει να κερδίσει τη θέση βασικού. Αν χρειαστεί, μπορεί επίσης να αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος, εκεί που τον καθιέρωσε ο Όγιος.

Ο Βαλεντίνος Σιέλης έχει όλα αυτά που λείπουν αυτή τη στιγμή από την αμυντική μας γραμμή, και σίγουρα ο Ζόρζε Κόστα ανυπομονεί να τον έχει στη διάθεσή του στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ελπίζουμε και εμείς πως δεν θα αργήσει η μέρα που θα δούμε ξανά τον Βαλεντίνο αγωνιζόμενο με τη φανέλα της ομάδας μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ