Προσοχή στις παγίδες

Με ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε το σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Δόξα. Ήδη, αρκετές από τις θεωρητικά «μικρές» ομάδες έκαναν την έκπληξη ή πλησίασαν σε αυτή. Στην πρεμιέρα είχαμε την επικράτηση των Κουκλιών επί της ΑΕΚ, ενώ χθες Σαλαμίνα και Αλκή άγχωσαν ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα αντίστοιχα.

Η συμπαράσταση του κόσμου που θεωρείται δεδομένη, θα αποτελέσει καταλύτη ώστε οι ποδοσφαιριστές να τα δώσουν όλα στο γήπεδο για τη νίκη. Ταυτόχρονα όμως, θα πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί αφού ήδη στις δυο πρώτες εντός έδρας αναμετρήσεις η ομάδα μας έχει τιμωρηθεί λόγω της δικής συμπεριφοράς. Εάν κάτι είναι βέβαιο, είναι πως τα λεφτά δεν μας… περισσεύουν για τιμωρίες και πρόστιμα.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να επιδειχθεί και στο διαιτητή της αναμέτρησης. Για τον Χρίστο Νικολαΐδη, η Ανόρθωσις απετέλεσε αρκετές φορές κόκκινο πανί, μέχρι που αποσύρθηκε από τα παιχνίδια μας για ενάμιση χρόνο. Τώρα, ο Λευκωσιάτης διαιτητής επανέρχεται και δεν γνωρίζουμε εάν θα συμπεριφερθεί εκδικητικά. Γι’ αυτό οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί εντός αγωνιστικού χώρου και διπλά προσεκτικοί στις εξέδρες. Να μην του δώσουμε αφορμές!

Η Ανόρθωσις έχει την ευκαιρία να πάρει μια νίκη, η οποία δεν αποκλείεται να της επιτρέψει να μείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να μας απασχολεί το τι κάνουν οι αντίπαλοι και συνδιεκδικητές του τίτλου, παρά να κάνουμε απερίσπαστοι το παιχνίδι μας και να πάρουμε το υπερπολύτιμο τρίποντο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ