Οικονομική βοήθεια μέσω SMS!

Ανακοίνωση εξέδωσε το πρωί η Ανόρθωση με την οποία υπενθυμίζει σε όλους τους φίλους και οπαδούς του συλλόγου που είναι συνδρομητές  στην  Cytamobile Vodafone, τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να βοηθήσουν το σωματείο στις δύσκολες στιγμές που περνά στα οικονομικά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σε συνέχεια της προσπάθειας μας για οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου υπενθυμίζουμε τους φίλους της ομάδας μας για δύο υφιστάμενες υπηρεσίες που λειτουργούν με την υποστήριξη του Κύριου χορηγού μας Cytamobile Vodafone τους οποίους και ευχαριστούμε.

Η πρώτη υπηρεσία αφορά εισφορά στην ομάδα μας μέσω γραπτού μηνύματος (SMS) από το κινητό σας, εφόσον είσαστε συνδρομητές της Cytamobile Vodafone.
Στείλτε ΑΝΟ 10 (σε λατινικούς χαρακτήρες μόνο)  στο 7911 και αυτόματα η ομάδα μας θα λάβει το ποσό των 10 Ευρώ ως εισφορά.

Η δεύτερη υπηρεσία αφορά το σχέδιο «ΟΜΑΔΑ» στο οποίο μπορείτε να εγγραφείτε στέλλοντας το «ON ANORTHOSIS» (λατινικοί χαρακτήρες μόνο) στο 7000. Θα λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση από την ομάδα μας, θα συμμετέχετε σε κληρώσεις για δώρα, ενώ θα έχετε για ήχο καλωσορίσματος το τραγούδι της ομάδας μας. Η χρέωση είναι 2 Ευρώ πλέον ΦΠΑ το μήνα.  Για ξεκίνημα ανακοινώνουμε ότι θα κληρώσουμε πέντε (5) δωρεάν εισιτήρια της Δυτικής κερκίδας για τον αγώνα ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ για όλους τους συνδρομητές της υπηρεσίας «ΟΜΑΔΑ».”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ