ΠΑΝΣΥΦΙ: «Συνεχίζουμε ενωμένα και δυνατά»

Την επανένταξη του «Χριστάκης Φωτίου Club» στις τάξεις του ΠΑΝΣΥΦΙ ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα ο ΠΑΝΣΥΦΙ Ανόρθωσις Αμμοχώστου. Επ’ ευκαιρία, ο Σύνδεσμος καλεί τον κόσμο μας να κατακλύσει αύριο Κυριακή το Αντώνης Παπαδόπουλος, για το παιχνίδι με τη Δόξα. Αναλυτικά:

«Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλωσορίζει τα αδέλφια του «Χριστάκης Φωτίου Club» πίσω στην οικογένεια του Συνδέσμου μας. Η ενότητα στις κερκίδες μας αποτελούσε διαχρονική μας επιθυμία και η εξέλιξη αυτή κρίνεται άκρως θετική για τον Σύλλογο.

Καλούμε τον κόσμο μας να γεμίσει αύριο Κυριακή το «ΠΑΠ» για τον αγώνα με τη Δόξα και να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές μας σε άλλη μία νίκη. Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι θα υπάρξουν αυτοκινητοπομπές από τα κλιμάκια του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. σε Λάρνακα, Πολεμίδια και Ξυλοφάγου στις 16:45, 16:00 και 16:30 αντίστοιχα. Από τη Λευκωσία η αυτοκινητοπομπή θα αναχωρήσει στις 16:30 από το γνωστό σημείο.

Πληροφορούμε τον Ανορθωσιάτικο κόσμο ότι από τις 16:30 αύριο, θα λειτουργήσει για πρώτη φορά η μπουτίκ του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. στα εκδοτήρια της Νότιας Κερκίδας, όπου θα διατίθενται φανέλες, βερμούδες, αυτοκόλλητα και άλλα προϊόντα του Συνδέσμου μας.

“ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΩ
ΚΑΙ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΛΕΠΤΟ”»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ