Νίκη με καλύτερη εμφάνιση

Το παιγνίδι με τη Δόξα πλησιάζει και το μόνο ζητούμενο είναι η τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία στο στρατόπεδο της ομάδας. Η Δόξα δεν είναι και κανένα μεγαθήριο, σίγουρα όμως είναι καλύτερη ομάδα από την Αλκή που αντιμετωπίσαμε την προηγούμενη Κυριακή. Και αν στο ΓΣΖ υπήρξε κάποια χαλαρότητα την οποία δεν πληρώσαμε, στο παιγνίδι με τη Δόξα θα πρέπει να αλλάξουμε το πρόσωπο μας προς το καλύτερο γιατί οι τρεις βαθμοί δεν θα έρθουν μόνο λόγο φανέλας.

Ο Ζόρζε Κόστα σιγά σιγά αλλά μεθοδικά περνάει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα. Στον κόσμο δεν υπάρχει η ψευδαίσθηση ότι όλα τα προβλήματα μας θα διορθωθούν εν μια νυκτί, αλλά σε τέτοια παιγνίδια θα πρέπει να εκμεταλλευόμαστε στο μέγιστο τα δυνατά σημεία της ομάδας μας και παιγνίδι με παιγνίδι να βελτιωνόμαστε εκεί που έχουμε ελλείψεις.

Και τα δυνατά σημεία της σημερινής Ανόρθωσης είναι η επιθετική της γραμμή, το τελείωμα των φάσεων καθώς και η υπεροπλία της στα επιθετικά στημένα. Αν παρουσιαστούμε ακόμα μία φορά δυνατοί σε αυτούς τους τομείς, τότε τα τέρματα θα έρθουν με τη Δόξα. Την ίδια ώρα θα πρέπει να υπάρχουν καλύτερες αλλολοκαλύψεις από τους ποδοσφαιριστές μας και να μειωθούν τα νεκρά διαστήματα. Περισσότερα για το παιγνίδι θα έχουμε στη συνέχεια της ημέρας καθώς και στις ημέρες που ακολουθούν πριν το παιγνίδι της Κυριακής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ