Το μήνυμα των ΜΑΧΗΤΩΝ Ηνωμένου Βασιλείου

Μήνυμα – ανακοίνωση των ΜΑΧΗΤΩΝ Ηνωμένου Βασιλείου:

«Τι και αν ζούμε στην πλήρη αντίθεση της καυτής αύρας του Α. Παπαδόπουλος, η παγωμένη Αγγλία δεν παύει να χτυπάει Ανόρθωσις και να ντύνεται στα μπλέ. Για άλλο ένα παιχνίδι θα αναγκαστούμε να απολαύουμε την αγάπη μας μέσα από το άψυχο κουτί μακριά από τον παλμό του γηπέδου. 3256 χιλιόμετρα όμως είναι υπερβολικά λίγα για να μας αποθαρρύνουν και δεν είναι ικανά να γιατρέψουν τα μυαλά μας που είναι χρόνια τώρα δοσμένα στον Φοίνικα.

Έτσι λοιπόν το MAXHTEC UK αρχίζει απο το παιχνίδι με την Δόξα ξανά την δράση του στο κέντρο του, το Μάντσεστερ. Την Κυριακή η ώρα 16:00 (ώρα Αγγλίας) μαζευόμαστε όλοι στην καθιερωμένη μας πλέον μπυραρία, “THE SEVEN OAKS” ( 5 NICHOLAS STREET, M1 4HL) και ενώνουμε τα λαρύγγια μας με τα αδέρφια μας στην Κύπρο! Το παιχνίδι με την Δόξα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα νέα άτομα να ενταχθούν στην οικογένεια μας στο Η.Βασίλειο με κοινό τι άλλο, την δίψα μας για Ανόρθωσις!

Από την Κυριακή ξεκινάνε και οι εγγραφές των μελών του MAXHTEC UK για την χρονιά 2013-2014 στην τιμή των 15 λίρες συμπεριλαμβάνοντας προ-πλήρωση του νέου μας κασκόλ. Από βδομάδας επίσης θα βγεί νέα ανακοίνωση για διαφώτηση όσων είναι από άλλες πόλεις και θέλουν να εγγραφούν αλλά δεν μπορούν να έρθουν στο Μάντσεστερ.

Την Κυριακή λοιπόν στηρίζουμε την προσπάθεια των αγνών Ανορθωσιατών με μόνο συμφέρον την διατήρηση της ταυτότητας μας ως Ανορθωσιάτες!

Μόνο Ανόρθωσις λοιπόν αλάνια και ψηλά οι σημαίες μας όπου και αν βρισκόμαστε!

Με σεβασμό,

MAXHTEC UK».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ