ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ στατιστικό (Κολαούτι)

Στο παιγνίδι με την Ομόνοια, ο Ρομπέρτο Κολαούτι βρέθηκε τρεις φορές σε θέση βολής. Μία προσωπική του ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο με σουτ έξω από την περιοχή και τη μπάλα να καταλήγει έξω, ήταν πρώτη και τελευταία φορά που τελική του προσπάθεια δεν κατέληξε τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο του ίδιου αγώνα, εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα-σουτ του Γκριγκαλασβίλι και πέτυχε το πρώτο του τέρμα. Λίγα λεπτά αργότερα, εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Αλαμπί και πέτυχε το δεύτερο του τέρμα.

Με τον Απόλλωνα, η κεφαλιά του στην εκτέλεση φάουλ του Κάλβο κατέληξε τέρμα, το τρίτο του. Στο δεύτερο ημίχρονο, εκμεταλλεύτηκε το κόρνερ του Οχαγιόν και με νέα κεφαλιά πέτυχε το τέταρτο προσωπικό τέρμα του.

Με την Αλκή, στη μόνη φάση που τροφοδοτήθηκε σωστά, έστειλε την μπάλα στο πλεκτό και την ίδια ώρα πέτυχε το πέμπτο του τέρμα. Αυτές ήταν όλες και όλες οι φάσεις με τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος μετράει 5 τέρματα σε 6 τελικές του προσπάθειες, δικαιολογώντας με τον καλύτερο τρόπο το προσωνύμιο του «killer»!

Για να λέμε και την «αλήθεια» όμως, στο παιγνίδι με την Αλκή υπήρχε ακόμα μία σέντρα προς τον ίδιο αλλά η κίνηση του αμυντικού μπροστά του είχε ως αποτέλεσμα ο Αργεντινός να ξαφνιαστεί και να μην ολοκληρώσει την προσπάθειά του. Η συνέχεια με τον Κολαούτι σε τρελά κέφια, αναμένεται ακόμη καλύτερη!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ