Δυναμικό ξεκίνημα των Εθελοντών

Η «επίσημη» έναρξη της προσπάθειας των Εθελοντών έγινε χθες το απόγευμα στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» του σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος». Αρκετός κόσμος έδωσε το παρόν του για να ενημερωθεί από τη συντονιστική ομάδα για τις δράσεις των εθελοντών, να κάνει τις εισηγήσεις του, να προμηθευτεί το φανελάκι των εθελοντών και να δώσει τον οβολό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μέχρι το τέλος της εκδήλωσης γύρω στις 17:00 οι εισφορές είχαν ήδη ξεπεράσει τις 10 χιλιάδες ευρώ, μέσα σε ενάμιση ώρα. Οι συντονιστές ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου και εξέφρασαν θερμές ευχαριστίες προς όσους ήταν παρόντες στην εκδήλωση αλλά και όσους στηρίζουν την κίνηση ποικιλοτρόπως αλλά δεν κατάφεραν να είναι εκεί.

Ο πρώτος που άνοιξε τη διαδικασία των εισφορών ήταν ο πρόεδρος του Σωματείου Αχιλλέας Νικολάου, του οποίου η σύζυγος Λένια είναι από τα ενεργά μέλη της προσπάθειας. Από την εκδήλωση πέρασαν αργότερα και έδωσαν τις εισφορές τους μεταξύ άλλων ο τέως πρόεδρος Σάββας Κάκος και ο πρόεδρος του Συμβουλίου Νέων Κωνσταντίνος Πιερίδης.

Οι εθελοντές έκαναν αισθητή την παρουσία τους και στο γήπεδο αργότερα, όπου φορώντας τα χαρακτηριστικά φανελάκια πωλούσαν δελτία εισφοράς στους φίλους της ομάδας μας, προς €5 το ένα. Ακόμα συνέλεγαν χρήματα για εκτύπωση ονομάτων ιδιωτών ή εταιριών στη μεγάλη φανέλα που θα αναρτηθεί μπροστά στο Μουσείο.

Επόμενη εκδήλωση των εθελοντών είναι την Τετάρτη, στις 19:30 το απόγευμα, στο Grand Resort στη Λεμεσό.

ethelontes-pap 1

ethelontes-pap3

ethelontes-pap2

ethelontes-pap

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ