Οι ακραίοι σήμερα

Πολύ σημαντικό ρόλο στο σημερινό παιγνίδι με την Αλκή θα έχουν οι ακραίοι της ομάδας μας, και οι δύο της επίθεσης και οι δύο της άμυνας. Απέναντι σε μία ομάδα η οποία θα κλειστεί για τα καλά πίσω, οι διάδρομοι προς την εστία της Αλκής θα είναι σαφώς λιγότεροι σε σχέση με τα δύο ντέρμπι που προηγήθηκαν.

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, σημαντικό ρόλο στο παιγνίδι σήμερα θα έχει να επιτελέσει ο Γκονζάλο Γκαρσία ο οποίος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της ομάδας στο να διασπά την αντίπαλη άμυνα. Για να βρει κάποιους χώρους όμως ο Ουρουγουανός, θα πρέπει οι ακραίοι της ομάδας να κινηθούν αρκετά ώστε να ανοίξει η άμυνα της Αλκής  και να αφήσουν κενά στον άξονα.

Τζέισον Δημητρίου και Άντιτς θα έχουν αρκετά ανεβάσματα σήμερα στο αντίπαλο μισό. Από τη στιγμή που ένας από τους δύο θα ανεβαίνει, τότε ένας ποδοσφαιριστής της Αλκής θα πηγαίνει για βοήθεια στα μαρκαρίσματα στα άκρα. Αυτό σημαίνει ένας ποδοσφαιριστής λιγότερος στο χώρο δράσης του Γκονζάλο Γκαρσία.

Την ίδια ώρα, οι δύο ακραίοι επιθετικοί μας θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την ποιότητά τους και να φέρουν σωστά τη μπάλα από τα πλάγια στο αντίπαλο τετράγωνο. Εκεί θα είναι ο Ρομπέρτο Κολαούτι, ο οποίος αν τροφοδοτηθεί σωστά τότε εύκολα ή δύσκολα θα πετύχει κάποιο τέρμα σήμερα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ