Σοβαρότητα και προσοχή

Με σοβαρότητα ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να αντιμετωπίσουν το αυριανό παιχνίδι με την Αλκή ο Ζόρζε Κόστα. Ο Πορτογάλος είναι μεν ικανοποιημένος από το απόλυτο στις δυο πρώτες αγωνιστικές, θεωρεί ωστόσο ότι η ομάδα έχει μπροστά της πολύ δρόμο ακόμα για να φτάσει στο επίπεδο που την θέλει και να παίζει το ποδόσφαιρο που του αρέσει.

Τα παιχνίδια που ακολουθούν, αρχής γενομένης από αύριο στο ΓΣΖ, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον κ. Κόστα να προσπαθήσει να εισαγάγει στο παιχνίδι μας τα στοιχεία που επιθυμεί. Ταυτόχρονα όμως, θέλει να «μετρήσει» και τη σοβαρότητα των ποδοσφαιριστών του με υποτιθέμενους «μικρούς» αντιπάλους. Διότι στα ντέρμπι, οι ποδοσφαιριστές δεν χρειάζονται τη σύσταση του προπονητή για να είναι συγκεντρωμένοι και να αποφεύγουν τα λάθη. Στα υπόλοιπα παιχνίδια όμως είναι που κρύβονται οι παγίδες.

Ο Πορτογάλος πέρσι είδε αρκετές φορές την ομάδα του να πετά βαθμούς κόντρα σε ομάδες που φυσιολογικά θα έπρεπε να έπαιρνε το τρίποντο. Αυτοί οι βαθμοί άλλωστε του στοίχησαν τελικά την τετράδα και κατά συνέπεια την ευκαιρία να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά, κάτι παρόμοιο έκανε και η ομάδα μας. «Πέταξε» εύκολα βαθμούς σε παιχνίδια όπως με το Παραλίμνι εντός, τη Σαλαμίνα και την Άχνα εκτός, που στο τέλος της ημέρας θα μπορούσαν να της έδιναν και τον τίτλο. Ύστερα, ας μη διαγράφουμε από τη μνήμη μας και το καλοκαιρινό στραπάτσο. Το 3-0 ανατράπηκε πάρα πολύ εύκολα και τα θερινά, ευρωπαϊκά όνειρα μετατράπηκαν σε ψυχρό, σουηδικό εφιάλτη!

Με σοβαρότητα και προσοχή για το τρίποντο που είναι το πρώτο και βασικό ζητούμενο της αυριανής αναμέτρησης. Εμείς, ο κόσμος της ομάδας, οφείλουμε να είμαστε παρόντες, προαγοράζοντας για τους γνωστούς λόγους τα εισιτήρια από τα κατά τόπους σημεία προπώλησης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ