Υποτίμηση; Θυμηθείτε αυτά…

Έχουμε την πεποίθηση ότι την Κυριακή η ομάδα μας δεν θα υποτιμήσει την ομάδα της Αλκής. Άλλωστε θα ήταν έγκλημα αν το κάναμε αυτό. Επειδή όμως πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας, θέτουμε σαν καμπανάκι κινδύνου προς όλους μας το παραλίγο πατατράκ πέρσι με την Αλκή για το θεσμό του Κυπέλλου, όπου ενώ η ομάδα μας βρισκόταν σε περίοδο μεγάλης φόρμας, λίγο έλειψε να πέφταμε θύμα έκπληξης από την ομάδα της Αλκής, καθώς χρειαστήκαμε την παράταση στον επαναληπτικό για να προκριθούμε!

Στον πρώτο αγώνα, στο Αντώνης Παπαδόπουλος, οι δύο ομάδες άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού στο ΓΣΖ καθώς εξήλθαν ισόπαλες 1-1. Το κλίμα έγινε ακόμα ψυχρό στο 13ο λεπτό όταν οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στην πρώτη φάση που δημιούργησαν όταν ο Βασκοντσέλος βρέθηκε αμαρκάριστος από δεξιά. Η ομάδα μας ισοφάρισε με τη συμπλήρωση ενός λεπτού στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Ζούλα με ασύλληπτη κεφαλιά έφερε το παιχνίδια στα ίσα. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με την ελπίδα όλων μας πως στον επαναληπτικό θα βλέπαμε μία καλύτερη Ανόρθωση. Όμως…

Μετά από μία μετριότατη εμφάνιση, η ομάδα μας χρειάστηκε την παράταση για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου απέναντι στην πολύ μαχητική Αλκή. Η ομάδα της Λάρνακας άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, και λίγο πριν το τέλος του ισοφαρίσαμε με τον Ιτζάγκι. Μέχρι και το τέλος του αγώνα δεν καταφέραμε να πετύχουμε άλλο τέρμα, με το παιγνίδι να πηγαίνει στην παράταση. Εκεί μίλησε ο αρχηγός Γιάννος Οκκάς, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης πέτυχε το νικητήριο 2-1 και έστειλε την ομάδα μας στην επόμενη φάση. Η Αλκή ήταν μάλιστα η ομάδα που έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες για να πάρει την πρόκριση απέναντι σε μία μετριότατη Ανόρθωση. Ο Ιτζάγκι με τέρμα στο 97’ έδωσε τη νίκη για την ομάδα μας και συνάμα την πρόκριση.

Σε καμία περίπτωση την Κυριακή δεν πρέπει να χαλάσουμε ότι κτίσαμε στις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Όπως είπαμε όμως, έχουμε κάνει τόσα πολλά λάθη τους τελευταίους μήνες που δεν μας παίρνει να υποτιμάμε κανένα αντίπαλο και ελπίζουμε πως αυτό δεν θα συμβεί στο ΓΣΖ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ