Τριάρα με απουσίες (βίντεο – φωτογραφίες)

Με εμφατική νίκη με 0-3 πέρασε από το ΓΣΖ και την Αλκή η ομάδα μας στον περσινό αγώνα πρωταθλήματος, σε ένα αγώνα που έγερνε προς το μέρος μας από το 17′ με το τέρμα του Οκκά και την κόκκινη του Σανταμαρία. Σε ένα αγώνα που δεν απειλήθηκαμε σχεδόν καθόλου, το σκορ έμεινε μόνο στο 0-3 καθαρά λόγω της χαλάρωσης από το 0-2 και έπειτα, ειδικά μετά και το 0-3.

Η σύνθεση

Με τον Ζούλα να παίρνει τη θέση του τραυματία της τελευταίας στιγμής Κάλβο και τον Οχαγιόν να ξεκινά στο χώρο του κέντρο δίπλα από το Σκοπελίτη παρέταξε την ομάδα μας ο Ρόνι Λέβι. Στο κέντρο της άμυνας ο Κόλιν ξεκίνησε στη θέση του τιμωρημένου Ζόρζε, δίπλα από τον Ίλιτς με τους Άντιτς και Σιέλη να καλύπτουν τα άκρα της άμυνας. Επιτελικός μέσος ο Σπαντάτσιο, με προωθημένους τους Οκκά, Ρέζεκ και τον Ζούλα στην κορυφή. Ο Μάστρου διατήρησε τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, με τον Βαλβέρδε να βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του.

Πρώτο ημίχρονο

Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες κυρίως επιθετικογενών παικτών (Λαβόρδε, Ιτζάκι, Κάλβο), η ομάδα μας έδειξε από την αρχή τις άγριες της διαθέσεις στην επίθεση. Με ωραίους συνδυασμούς, με τη συμμετοχή πολλών ποδοσφαιριστών, και όμορφες επινοήσεις από τους επιθετικούς μας και κυρίως από τον Γιάννη Οκκά, η ομάδα μας έφτανε με σχετική ευκολία στην περιοχή της Αλκής και βρέθηκε να προηγείται από το 30′ με 0-2, χάρις σε δύο όμορφα σε εκτέλεση τέρματα (στο 17′ και στο 30′) με δύο κεφαλιές από τον αειθαλή αρχηγό. Με δέκα παίκτες αγωνίζεται η Αλκή από το 14′ λόγω της αποβολής του Σανταμαρία (ο οποίος είχε αποβληθεί και στον πρώτο μεταξύ μας αγώνα στο Αντώνης Παπαδόπουλος) σε μαρκάρισμα πάνω στον Ρέζεκ που έμπαινε μόνος στην περιοχή.

Δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αρκετά χαλαρά, λόγω του 0-2, είχαμε όμως τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και δεν απειληθήκαμε σε καμία περίπτωση. Μάλιστα, στο 57′, μετά από χέρι του Στέλβιο, πετύχαμε και τρίτο γκολ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σπαντάτσιο που είχε φθάσε τα 12 τέρματα. Απ’ εκεί και πέρα οι μηχανές έσβησαν, με την πιο αξιοσημείωτη φάση να καταγράφεται στο 62′ με το δοκάρι του Εμίλ Ζούλα μετά από ωραία προσπάθεια του Σιέλη. Μία-δύο φορές πήγε να απειλήσει και η ομάδα της Αλκής, χωρίς όμως να ανησυχεί ιδιαίτερα ο Μάστρου. Η ευκολία με την οποία ελέγχαμε τον αγώνα, επέτρεψε στον Λέβι να ξεκουράσει παίκτες (Σκοπελίτης) και να δώσει αγωνιστικά λεπτά σε άλλους (Λαμπάν, Ρονκάτο, Οικονόμου) που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά μέχρι τότε.

Το βίντεο του αγώνα

Το φωτορεπορτάζ του αγώνα

[nggallery id=37]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ