«Ένα στοίχημα της διοίκησης»

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Κατά γενική ομολογία γίνεται μια τεράστια προσπάθεια τόσο από πλευράς διοίκησης όσο και από τον κόσμο της ομάδας μας έτσι ώστε να ξεπεραστεί ο σκόπελος των κριτηρίων Σεπτεμβρίου, έτσι ώστε η ομάδα μας να βγει αλώβητη κατά την υπερπροσπάθεια της αυτή. Εντούτοις, από τη μια παρατηρούνται άτομα που παρέχουν οικονομική βοήθεια απλόχερα θέλοντας καθ’ αυτόν τον τρόπο να γίνουν μέρος της συλλογικής αυτής προσπάθειας και άλλους αδερφούς μας να αντιμετωπίζουν το όλο εγχείρημα διστακτικά και με πάσα επιφύλαξη, όχι τόσο οι περισσότεροι λόγω οικονομικού, αλλά ένεκα του φόβου ως το που εναποθέτουν τα χρήματα τους.

Αναντίλεκτα, τα τελευταία χρόνια κληθήκαμε αρκετές φορές στο να αιμοδοτήσουμε την ομάδα μας σε χαλεπούς καιρούς βλέποντας το χρέος της ομάδος να αυξάνεται παρά να μειώνεται. Απ’ απεναντίας δεν λέω να μην στηρίζουμε την ομάδα μας για την οποία ζούμε και αναπνέουμε και αδημονούμε στο να τη δούμε στο γήπεδο, αλλά θα πρέπει πάνω απ’ όλα να υπάρχει διαφάνεια στο που καταλήγουν τα χρήματα που επενδύουμε για την ένδοξη μας ομάδα. Είναι και ένα στοίχημα της τωρινής διοίκησης στο να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ανορθωσιάτη.

Σίγουρα οι επιτυχίες οδηγούν σε ενθουσιασμούς και διθυράμβους που καταλήγουν σε περαιτέρω οικονομική βοήθεια. Ωστόσο το να γνωρίζει ο Αμμοχωστιανός πως τα λεφτά που επενδύει για την ομάδα του θα πιάσουν τόπο θα του δοθεί ακόμα ένα κίνητρο στο να προσφέρει απλόχερα και να ισχυροποιήσει την ομάδα μας οικονομικά ακόμα περισσότερο για να βρίσκεται ανέκαθεν εκεί που της αξίζει.

Αενάως Αναγεννάται!!!

Πέτρος Χ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ