€600 000 και άμεσα

€600 000 ψάχνει η διοίκηση Αχιλλέα Νικολάου σύμφωνα με τα όσα δήλωσε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου στην ενημερωτική ιστοσελίδα www.tothemaonline.com .

Επίσης για το θέμα Μπρούνο Σεϋρού ανέφερε ότι το συνολικό οφειλόμενο ποσό είναι στις €262 000 αλλά η ποινή είναι εφέσιμη και δεν εμπίπτει στα κριτήρια Σεπτεμβρίου.

Δείτε τι δήλωσε ο Αλεξάνδρου για το θέμα Σεϊρού:

«Το συνολικό ποσό το οποίο οφείλει η Ανόρθωση στον Μπρούνο Σεϊρού αγγίζει τις 262.000 ευρώ. Από αυτά τα λεφτά, πολύ λίγα είναι για οφειλές μισθών, αφού τα περισσότερα αφορούν την διακοπή ου συμβολαίου του ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για μια εφέσιμη ποινή. Εμείς ζητήσαμε το αιτιολογικό από την UEFA και ακολούθως όταν το έχουμε, θα αποφασίσουμε. Η συγκεκριμένη απόφαση δεν εμπίπτει στα κριτήρια του Σεπτεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί πως οι αρχικές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή ξεπερνούσαν τις 400.000 ευρώ».

Για τα κριτήρια Σεπτεμβρίου:

«Υπάρχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Χρειαζόμαστε 600.000 ευρώ για να περάσουμε τα κριτήρια Σεπτεμβρίου. Υπάρχουν ήδη κάποιες ενέργειες που γίνονται, ενώ είναι πολύ σημαντική και η κίνηση των Εθελοντών, οι οποίοι θα ανακοινώσουν εντός των ημερών κάποιες εκδηλώσεις που θα γίνουν. Θα προσεγγίσουμε επιφανείς Ανορθωσιάτες αλλά το κάθε ποσό είναι σημαντικό και πρέπει να βοηθήσει ο κόσμος».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ