Ανακοίνωση ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ club

Ανακοίνωση του ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ club:

«Το «ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ club» θέλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλα τα μέλη του και μη που παρευρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στη ρεμπέτικη βραδιά, pre-game για τον αγώνα εναντίον των αιώνια κομπλεξικών στο άκουσμα του ονόματος της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. Παράλληλα, θα θέλαμε να συγχαρούμε τον κόσμο της ομάδας μας για την εκπληκτική του παρουσία και της δωρεάν παράδοσης μαθημάτων κερκίδας στους απέναντι.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας που έκαναν το καθήκον τους. Πλέον, η προσοχή όλων μας στρέφεται στον Κυριακάτικο αγώνα μας εναντίον της Αλκής στο Γ.Σ.Ζ. για τον οποίο εισητήρια θα προπωλούνται στο Σύνδεσμό μας στη Λάρνακα, από αύριο Πέμπτη.

Κάτι το οποίο θέλουμε επίσης να φέρουμε εις γνώσην του κόσμου της Ανόρθωσης, είναι η άδικη αντιμετώπιση που λαμβάνει ο οποιοσδήποτε φοράει μπλέ φανέλα ή κασκόλ της Ανόρθωσης από τα «όργανα» της τάξης κατόπιν φυσικά του αρμόδιου Υπουργείου. Μας είναι ακανόητο, πως οι νόμοι εφαρμόζονται επιλεκτικά και ειδικότερα πως εξαντλέιται η αυστηρότητα του Κράτους σε Ανορθωσιάτες. Να ξεκαθαρίσουμε ότι δε θέλουμε κανένα οπαδό  άλλης ομάδας στη φυλακή αλλά μας προκαλεί θυμό και αγανάκτηση όταν για ίδιους λόγους, άλλοι τυγχάνουν ευνοϊκότερης μεταχείρισης, την ίδια ώρα που άτομα Ανορθωσιάτες είναι ύποπτοι χωρίς να παρευρεθούν καν σε αγώνα της ομάδας!

Δε θέλουμε να επεκταθούμε περαιτέρω. Όλοι ΓΣΖ την Κυριακή. Όλοι Σύνδεσμο.

ΥΓ. Κοινός μας στόχος θα έπρεπε να ήταν η διατράνωση της θέλησής μας για ελευθερία και δικαίωση του τόπου μας, αλλά με τέτοιου είδους δηλώσεις κ. Εκπρόσωπε τύπου του Απόλλωνα, μας προκαλείτε αποτροπιασμό και απαξίωση.

ΥΓ. 1 PYRO IS NOT CRIME-ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

ΥΓ.2 ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ-ΣΕΡΒΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ