«Να συνεχίσουμε έτσι»

Να συνεχίσουμε έτσι, να κάνουμε τη δουλειά που κάνουμε μέχρι τώρα ώστε να παίζει η ομάδα πάντα έτσι, ήταν το μήνυμα που έστειλε μετά το τέλος του χθεσινού παιγνιδιού ο Ρομπέρτο Κολαούτι, μιλώντας στο balla. Ο απόλυτος πρωταγωνιστής των πρώτων δύο αγωνιστικών, τόνισε πως σε προσωπικό επίπεδο είναι πολύ ικανοποιημένος, γιατί μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες και να πετύχει τέσσερα γκολ σε δύο παιχνίδια, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά για τον κόσμο της ομάδας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Δύο παιχνίδια, τέσσερα γκολ. Πώς μπορεί να αισθάνεται ο ηγέτης της ομάδας;

Δεν ξέρω αν είμαι ο ηγέτης της ομάδας, αλλά είμαι ευχαριστημένος, πρώτα γιατί κερδίσαμε τα παιχνίδια κι αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Ήταν δύο παιχνίδια με δύο πολύ δύσκολες ομάδες. Και προφανώς σε προσωπικό επίπεδο, επίσης είμαι ικανοποιημένος, γιατί μπόρεσα να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες και να πετύχω τέσσερα γκολ σε δύο παιχνίδια. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι, να κάνουμε τη δουλειά που κάνουμε μέχρι τώρα ώστε να παίζει η ομάδα πάντα έτσι.

Ο κόσμος σε αποθέωσε στην αλλαγή σου. Περιμένεις κι άλλα standing ovacion στα επόμενα παιχνίδια;

Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι πολύ άνετα με τον κόσμο. Ελπίζω απλά να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου.

Η ομάδα ξεκίνησε με δύο δύσκολα παιχνίδια, με δύο ντέρμπι. Τα κέρδισε και τα δύο. Πώς ήρθαν οι νίκες;

Πιστεύω ότι τα καταφέραμε με τη δουλειά, με τη συμπεριφορά μας και με το πάθος. Πιστεύω ότι αυτά είναι πολύ σημαντικά. Αν έχεις πάθος και τη σωστή συμπεριφορά, έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις.

Πώς καταφέραμε να ανατρέψετε την κατάσταση μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και όσα ακολούθησαν και να ξεκινήσετε τόσο καλά στο πρωτάθλημα;

Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Πιστεύω ότι ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον. Προερχόμασταν από μία δύσκολη κατάσταση αγωνιστικά μ’ αυτό που συνέβη στη Σουηδία. Αλλά το αφήσαμε πίσω μας και σκεφτόμασταν μόνο τα επόμενα παιχνίδια.

Πώς βλέπεις το μέλλον της ομάδας μετά από αυτές τις δύο νίκες;

Μακάρι να μπορούσα να δω το μέλλον (γέλια). Ακόμα δεν μπορώ. Ελπίζω όμως να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο.

Ένα μήνυμα προς τους φιλάθλους;

Τους ευχαριστούμε που είναι στο πλευρό μας και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να τους δίνουμε χαρές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ