Φανούριος στο Anorthosis24: «Παρερμηνεύτηκαν τα όσα είπα»

Το Anorthosis24 επικοινώνησε με το Φανούριο Κωνσταντίνου για να ξεκαθαρίσει το θέμα που δημιουργήθηκε με τις αποψινές δηλώσεις. Ο Φανούριος μας εξήγησε ότι σέβεται απόλυτα την ομάδα μας και την ιστορία της και σε καμιά περίπτωση τα πυρά του δεν στρέφονταν προς εμάς αλλά προς άλλους. Συμπλήρωσε ακόμα ότι παρερμηνεύτηκαν τα όσα είπε και ο κόσμος που θέλει να στηρίξει τον Απόλλωνα στο παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στους Τούρκους είναι ευπρόσδεκτος να βρεθεί στο ΓΣΠ.

Το θέμα θεωρείται και για μας λήξαν, αφού γνωρίζουμε το περιβάλλον του Φανούριου και τον σεβασμό τον οποίο τρέφουν προς την κατεχόμενη Αμμόχωστο και την Ανόρθωση.

*Όσον αφορά τις δηλώσεις που έκανε μετά το παιγνίδι, έχουμε τη δική μας άποψη για το τι εννοούσε και τις καταγράψαμε στο προηγούμενο μας θέμα. Τουλάχιστον είχε την ευθιξία να απολογηθεί. Ας προσέχουν λοιπόν τι λένε οι διάφοροι εκπρόσωποι τύπου των ομάδων για να μην χρειάζεται στη συνέχεια να «απολογούνται» και να «παρερμηνεύονται» οι δηλώσεις τους, όταν αυτές είναι καταγεγραμμένες στα μέσα ενημέρωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ