Λιγότερη πίεση, επιπλέον πάθος

Μετά τον αποκλεισμό από την Γκέφλε και ότι ακολούθησε, αρχή στο πρωτάθλημα με ήττα από την Ομόνοια θα έδινε παράταση στη μουρμούρα. Με τη νίκη όμως και τον τρόπο η οποία ήρθε, μετά από πολύ καλή εμφάνιση, μεγάλο μέρος της πίεσης που υπήρχε πριν το παιγνίδι έφυγε και ο προπονητής με τους ποδοσφαιριστές του δούλεψαν και δουλεύουν σε πολύ καλύτερο κλίμα εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα.

Μετά τη νίκη απέναντι στην Ομόνοια, ήρθε και η διακοπή λόγω Εθνικής, διακοπή που ήρθε στο καλύτερο σημείο. Ο Ζόρζε Κόστα δεν έχει πολλές εβδομάδες που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, και χρειάζεται μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα. Έτσι, στις δύο αυτές εβδομάδες είχε και έχει ακόμη το χρόνο για να περάσει περισσότερα κομμάτια από τη δική του φιλοσοφία.

Να μην γελιόμαστε όμως, η νίκη μπορεί να «εξαφάνισε» μεγάλο μέρος της πίεσης που υπήρχε, αλλά υπό προϋποθέσεις το να υπάρχει κάποια πίεση στην ομάδα, κάνει καλό καθώς δεν επιτρέπει το χαλάρωμα. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξει ο Ζόρζε Κόστα με τους ποδοσφαιριστές του, δηλαδή να μην υπάρχει χαλάρωση από κανένα εν όψει του παιγνιδιού. Άλλωστε, το παιγνίδι με τον Απόλλωνα για διάφορους λόγους θα είναι ακόμη πιο δύσκολο από το παιγνίδι της πρεμιέρας.

Αυτό που θέλουμε να δούμε από τους ποδοσφαιριστές μας, είναι να αγωνιστούν με ακόμη περισσότερο πάθος. Χάσεις – κερδίσεις, αν τα δώσεις όλα στον αγωνιστικό χώρο τότε ο κόσμος θα σε χειροκροτήσει. Ο κόσμος θέλει να βλέπει την ομάδα του να αγωνίζεται παθιασμένα και τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους. Η Ομόνοια την περασμένη εβδομάδα νόμισε πως θα έπαιρνε τη νίκη μόνο και μόνο από τα αγωνιστικά προβλήματα που είχαμε. Χαλάρωσαν, μας «υποτίμησαν» και είδαμε την κατάληξη του αγώνα. Για αυτό λοιπόν την Κυριακή, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε λεπτό, και από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα να αγωνιστούμε με απαράμιλλο πάθος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ