Επιστρέφουν όλοι σιγά σιγά

Η φετινή έναρξη της χρονιάς έφερε το παράδοξο αρκετοί ποδοσφαιριστές να είναι εκτός λόγω τραυματισμού, πριν ακόμη από το πρώτο παιγνίδι! Ειδικά στο παιγνίδι με την Ομόνοια είχαμε αρκετές απουσίες τραυματιών, αφού για διαφορετικούς λόγους έμειναν εκτός οι Ζόρζε (αν και αποστολή), Παβίσεβιτς, Μαραγκός και Σιέλης. Σιγά σιγά η ομάδα γεμίζει, και την μεθεπόμενη αγωνιστική ο Ζόρζε Κόστα αναμένεται να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, πλην του Βαλεντίνου Σιέλη ο οποίος χρειάζεται ακόμη μερικές εβδομάδες.

Ο Πάολο Ζόρζε υπέστη θλάση μερικές ημέρες πριν το παιγνίδι με την Ομόνοια αλλά δεν ανακοινώθηκε για λόγους τακτικής, και οι περισσότεροι είδαν με έκπληξη το αμυντικό δίδυμο στο παιγνίδι της πρεμιέρας. Ο Σάβο Παβίσεβιτς προπονείται πλέον κανονικά με τους συμπαίκτες του και αναμένεται να είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή, ενώ ο Μαραγκός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αγωνίστηκε και στο φιλικό με τον Ερμή το προηγούμενο Σάββατο. Επίσης, ο Τζέισον Δημητρίου ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό, πήρε σημαντικά αγωνιστικά λεπτά τις τελευταίες εβδομάδες και παρουσιάζεται ακόμη πιο έτοιμος για τη δύσκολη συνέχεια. Είναι φυσικά και ο τραυματισμός του Οκκά, ο οποίος θα χάσει το παιγνίδι με τον Απόλλωνα όπως όλα δείχνουν αλλά δεν αναμένεται να τον κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Ζόρζε Κόστα τις επόμενες εβδομάδες θα μπορεί να δουλέψει επιτέλους με όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Θα μπορέσει λοιπόν να «ρολάρει» την ομάδα και να δουλέψει στο θέμα ομοιογένειας, κάτι το πολύ σημαντικό με τις πολλές προσθαφαιρέσεις που είχαμε και αυτό το καλοκαίρι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ