«Θα έχουμε πολύ περισσότερο κόσμο»

Στο ραδιόφωνο του SuperSport μίλησε ο Σύμβουλος επικοινωνίας της ομάδας μας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου ο οποίος αναφέρθηκε στην κλήρωση και την αλλαγή της ημερομηνίας του παιγνιδιού απέναντι στον Απόλλωνα, τις προεκτάσεις της νίκης επί της Ομόνοιας, ενώ αναφέρθηκε και στην αναγκαιότητα της παρουσίας του κόσμου στο παιγνίδι με τον Απόλλωνα, αναφέροντας πως στο γήπεδο θα βρεθεί πολύ περισσότερος κόσμος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αλλαγή στην μέρα του ντέρμπι με τον Απόλλωνα…

«Το σωματείο δεν είχε ανάμειξη στην αλλαγή. Όπως ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας θα είχαμε δύο ποδοσφαιριστές εκτός για εξωαγωνιστικούς λόγους, όμως επειδή σεβόμαστε τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις των ομάδων μας δεν κάναμε οτιδήποτε. Η αλλαγή ήταν θέμα της αστυνομίας. Δεν μπορούσαν να διεξαχθούν δύο ντέρμπι την ίδια μέρα. Έγινε κλήρωση και μεταφέρθηκε ο αγώνας. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι Οχαγιόν και Σιοσιάν θα είναι στη διάθεση του προπονητή».

Για το φιλικό με τον Ερμή…

«Ο προπονητής μας είδε κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν και θα δουλέψει στις αδυναμίες.  Δεν κυνηγούσαμε ένα σκορ ή κάτι. Το πιο άσχημο είναι ο τραυματισμός του Οκκά».

Για την αυτοπεποίθηση που απέκτησαν οι ποδοσφαιριστές μετά τη νίκη σε βάρος της Ομόνοιας…

«Προερχόμασταν από μια αποτυχία στην Ευρώπη. Αν ερχόταν ακόμα μια αποτυχία δεν θα βοηθούσε καθόλου. Και η νίκη και η παρουσία στον αγώνα με την Ομόνοια έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα. Τελείωσε αυτό και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Πήραμε τα θετικά και πλέον προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι».

Για τον κόσμο…

«Η δουλειά του κόσμου είναι να γεμίσει ασφυκτικά το «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα. Η καλή εμφάνιση και η νίκη θα βοηθήσει ώστε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Θα πρέπει να κάνουμε το «Αντώνης Παπαδόπουλος» έδρα και οι παίκτες να έχουν την υποστήριξη του κόσμου. Θα έχουμε πολύ περισσότερο κόσμο από ότι με την Ομόνοια. Υπάρχει και μια αύξηση στα διαρκείας. Μέχρι την Παρασκευή διατέθηκαν 2530». 

Για το χαμό του Γιαννάκη Πουλλή…

«Η Ανόρθωση έχασε ένα μεγάλο Ανορθωσιάτη, που έδωσε το παρόν του στα δύσκολα.  Διετέλεσε μέλος διοικητικών συμβουλίων, γενικός γραμματέας ενώ ήταν πρόεδρος της επιτροπής ανέγερσης του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ήταν πάντα κοντά στο σωματείο και στο συμβούλιο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ