Με νέα δεδομένα την Κυριακή

Με καλύτερες προϋποθέσεις θα έχει την δυνατότητα ο Ζόρζε Κόστα να προετοιμάσει την ομάδα ενόψει του επερχόμενου ντέρμπυ με τον Απόλλωνα. Από την μια ο Σάβο Παβίσεβιτς πήρε κανονικά μέρος στην σημερινή πρωινή προπόνηση και ο Πάουλο Ζόρζε αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Ερμή το Σαββάτο.

Επιπλέον η κλήρωση που διενεργήθηκε στα γραφεία της ΚΟΠ μετέθεσαν εκ νέου τον αγώνα με τον Απόλλωνα από το Σαββάτο για την Κυριακή 15/09 στις 18:00. Γεγονός που δίνει το δικαίωμα στον Ζόρζε Κόστα να υπολογίζει υπό προϋποθέσεις στους Ισραηλινούς ποδοσφαιριστές Μόσε Οχαγιόν και Αμίτ Μπεν Σουσιάν. Αν οι δύο τελευταίοι δηλώσουν έτοιμοι μετά από το κοπιαστικό γιομ κιπούρ (σπουδαία εορτή των Εβραίων), που αρχίζει την Παρασκευή και τελειώνει το Σαββάτο, θα θέσουν υποψηφιότητα για τα πλάνα του Ζόρζε Κόστα.

Αυτά από μόνα τους δεν μπορούν φυσικά να φέρουν την νίκη στην ομάδα μας. Απλά να καλυτερέψουν τις συνθήκες προετοιμασίας. Εξάλλου μέχρι χθες μετρούσαμε για το ντέρμπυ με τον Απόλλωνα τις προαναφερόμενες απουσίες συν αυτή του Οκκά που παραμένει δύσκολο εώς ανέφικτο να προλάβει τον αγώνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ