Δύσκολα χωρίς τον Κολαούτι

Έχουμε πει αρκετές φορές πως η ομάδα κινδυνεύει να μείνει εκτεθειμένη σε παιγνίδια τα οποία δεν θα μπορεί να δώσει το παρόν του ο Αργεντινός επιθετικός Ρομπέρτο Κολαούτι, καθώς στο ρόστερ δεν υπάρχει άλλος επιθετικός περιοχής, τουλάχιστον της κλάσης του Κολαούτι. Μετά την έξοδο του από τον αγωνιστικό χώρο στο χθεσινό φιλικό και τον τραυματισμό του Γιάννου Οκκά, η ομάδα ήταν εντελώς ακίνδυνη για την εστία του Ερμή. Στην κορυφή της επίθεσης μετά την αλλαγή Κολαούτι, βρέθηκε ο νεαρός Αδάμος Ανδρέου ο οποίος είναι μεσοεπιθετικός, ενώ στη συνέχεια είχε σαν παρτενέρ τον 18χρονο Ανδρέα Μακρή. Αυτές είναι οι τέσσερις λύσεις με τις οποίες θα πρέπει να προχωρήσουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος και είναι μία θέση στην οποία ποσοτικά αντιμετωπίζουμε πρόβλημα.

Ο Κολαούτι είναι το άλφα και το ωμέγα όσον αφορά τη δύναμή μας μέσα στο αντίπαλο τετράγωνο. Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος είναι εξαιρετικός στον αέρα, ενώ με τον όγκο του κρατά απασχολημένους τους αντίπαλους αμυντικούς δίνοντας έτσι χώρο στους υπόλοιπους συμποδοσφαιριστές του. Επίσης, μπορεί να μοιράσει πολύ καλά την μπάλα στα πλάγια καθώς είναι καλός και με τη μπάλα στα πόδια.  Είναι φανερό ότι στα παιγνίδια που δεν θα αγωνιστεί ο Αργεντινός, πρέπει να βρεθούν διαφορετικές λύσεις στην επίθεσή μας για να καλύψουμε το κενό του. Ο Οκκάς έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Κολαούτι, ενώ ο Μακρής αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αναπληρώσει τον Αργεντινό στο βαθμό που πρέπει. Η μόνη άλλη λύση που βλέπουμε να υπάρχει είναι να χρησιμοποιηθεί στην κορυφή ο Μπεν Σουσιάν.

Η μεταγραφική περίοδος έχει ολοκληρωθεί, αν και υπάρχει το παραθυράκι να έρθει κάποιος δανεικός μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Αν μπορούμε να φέρουμε έστω και σαν δανεικό ένα ποδοσφαιριστή, θα ήταν καλό να προχωρήσουμε σε αυτή την κίνηση ώστε η ομάδα να ενισχυθεί σε μία θέση που υπάρχει ποσοτικό πρόβλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ