Να μην τα περιμένουν όλα από τον Πουλλαΐδη

Ένα από τα μηνύματα που βγήκε δυνατά και καθαρά από την προχθεσινή Γενική Συνέλευση, ήταν ότι ο Χρίστος Πουλλαΐδης δεν μπορεί να είναι πανταχού παρών σε ότι αφορά τα οικονομικά της Κυρίας.

Ο ισχυρός άνδρας του νέου Συμβουλίου, τόνισε σε αυστηρό ύφος προς τους συνέδρους, ότι δεν μπορούν να τα περιμένουν όλα από τον ίδιο. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ήδη έδωσε αρκετά λεφτά, μέχρι και τελευταία έβαλε το χέρι ξανά στην τσέπη, αλλά κάπου αυτό πρέπει να σταματήσει. Κάλεσε τους παράγοντες της Ανόρθωσης, εντός και εκτός της αίθουσας, να συναισθανθούν την κρισιμότητα των στιγμών και να δώσουν τον οβολό τους.

Εμείς, όχι απλά συμφωνούμε με το συλλογισμό Πουλλαΐδη, αλλά προχωρούμε ένα βήμα παραπέρα. Τα πλείστα χρέη της Ανόρθωσης, έχουν ονοματεπώνυμο. Οι παίχτες και οι προπονητές που σήμερα έρχονται μέσω της ΟΥΕΦΑ και διεκδικούν αποζημιώσεις, δεν προσελήφθησαν από μόνοι τους στην ομάδα. Ούτε εκδιώχθηκαν από… αόρατες δυνάμεις. Όλοι εκείνοι που, έστω άθελα, δημιούργησαν τις μαύρες τρύπες στα ταμεία, έχουν υποχρέωση να τεθούν προ των ευθυνών τους και να τις αντιμετωπίσουν ως οφείλουν.

Από δικής μας πλευράς, όσο «ενοχλητικό» κι αν είναι, κάθε φορά που έρχεται ραβασάκι από την ΟΥΕΦΑ, θα γράφουμε ονοματεπώνυμα. Διότι η διάσωση του Σωματείου είναι ευθύνη όλων μας!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ