Δεν τα κατάφεραν οι Ελπίδες

Την ήττα με 2-1 γνώρισε χθες η Κύπρος στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 της UEFA. Η Εθνική Ελπίδων, με μια μέτρια εμφάνιση έχασε από την Εθνική Νέων της Σερβίας με 2-1. Για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίστηκαν  οι Λοϊζου, Μουλαζίμης, Λαϊφης, Α. Κυριάκου, Οικονόμου (55′ Μ. Χαραλάμπους), Χριστοφίδης, Χ. Κυριάκου (46′ Κρ. Ανδρέου), Φροξυλιάς, Κωνσταντίνου (46′ Ζ. Θεοδώρου),  Εγγλέζου, Θαλασσίτης.

Βασικός και αναντικατάστατος ο Κωνσταντίνος Λαϊφης ο οποίος αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας και είχε σχετικά μια πολύ καλή παρουσία μέχρι και το 78ο λεπτό όπου δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο νεαρός Κύπριος ο οποίος ανήκει στο ρόστερ της ομάδας μας, ωστόσο δώθηκε δανεικός για μια σεζόν στην Αλκή αφού ο προπονητής της ομάδας μας έκρινε ότι δεν μπορεί -ακόμη- να αντεπεξέλθει στο επίπεδο και στις απαιτήσεις της ομάδας για τη φετινή χρονιά.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αγωνίστηκε και αυτός ως βασικός στο κέντρο της άμυνας για 55 λεπτά και τη θέση πήρε ο Χαραλάμπους. Καλή παρουσία από τον νεαρό κεντρικό αμυντικό. Ο Δημήτρης αναμένεται ότι θα χρειαστεί να δώσει βοήθειες από τον πάγκο για την Ανόρθωση τη φετινή χρονιά ενώ  δεν αποκλείεται να πάρει και αρκετό χρόνο συμμετοχής στους αγώνες Κυπέλου.

Τέλος, ο Ζαχαρίας Θεωδόρου μπήκε ως αλλαγή στο ημίχρονο. Ήταν κινητικός, είχε κάποιες καλές ενέργειες και βοήθησε αρκετά στα αμυντικά καθήκοντα της ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ