Να «πέσουν» τα τσιμέντα

Το περασμένο Σάββατο, περίπου οκτώ χιλιάδες Ανορθωσιάτες βρέθηκαν στο Αντώνης Παπαδόπουλος για το παιγνίδι της πρεμιέρας απέναντι στην Ομόνοια.  Καλός αριθμός, αλλά μπορούμε για πολύ μεγαλύτερες προσελεύσεις. Στο παιγνίδι με τον Απόλλωνα όμως, μετά και τη χαρά του κόσμου, (δεν θα πούμε ενθουσιασμό), για τη νίκη και τη καλή εμφάνιση της ομάδας απέναντι στην Ομόνοια, το Παπαδόπουλος θα είναι γεμάτο από δέκα χιλιάδες φίλους της ομάδας και δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό.

Η «εμφάνιση» του κόσμου το περασμένο Σάββατο ήταν εξαιρετική, και με τον παλμό τους οι ΜΑΧΗΤΕΣ αλλά και οι υπόλοιπες κερκίδες κέρδισαν κατά κράτος τη μάχη της εξέδρας, και αυτό καλούνται να κάνουν και σε μία εβδομάδα από σήμερα. Από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα, με το που θα αντικρύσουν τρεις κατάμεστες κερκίδες, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θα πρέπει να «πάρουν» το μήνυμα για το τι θα ακολουθήσει, πάντα σε κόσμια πλαίσια.

Αν η ομάδα κάνει το καθήκον της και πάρει και δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε ντέρμπι, και μάλιστα με τα όσα ακολούθησαν τους προηγούμενους μήνες, καταλαβαίνει κανείς τη δυναμική που θα υπάρχει στον Ανορθωσιάτικο κόσμο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Μετά το τέλος του παιγνιδιού με την Ομόνοια, στη μπουτίκ υπήρχε πανδαιμόνιο και εκατοντάδες φίλοι της ομάδας αγόρασαν τα προϊόντα σου σωματείου. Οι νίκες λοιπόν, φέρνουν χρήματα στα ταμεία με πολλούς τρόπους και ο ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών «βάζει» πιο εύκολα το χέρι στην τσέπη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ